PROPHİ BEYİN ARKADAŞLAR YARDIM

Katılım
28 Tem 2008
Mesajlar
311
Puanları
1
arkadaşlar selam işletmemde prophi röle kullanmaktayım Türkçe kullanım kılavuzunaihtiyacım var. bu ay sonu kompanzasyon bana devroluyor şönt reaktör kullanılmakta ilk olarak bir şönt reaktörlü kompanzasyona bakıcam nelere dikkat etmem gerek bu beyinde.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
tezcan bobinaj aradığın bende var türkçe klavuzu tarayıcıdan geçirdim jpg formatında bu tür şeyleri burdan nasıl paylaşılır bilmiyorum ama uğraşırsam yaparım galiba yapamazsam hotmail den atarım sakıncası yoksa
 
tezcan bobinaj aradığın bilgiler bende var kitapcığı tarayıcıdan taradım jpg formatında burdan nasıl paylaşılır bilmiyorum olmazsa hotmail den gönderebilirim
 
kardeşim dosyayı buraya yükleyip paylaşa bilirsin başka arkadaşlarada yardımı dokuna bilir .
 
gönderdim gider inşallah aslında burdanda paylaşmayı bilseydim herkeze faydam olurdu bir mum başka bir mumu yakmakla ateşi eksilmez daha fazla aydınlık olur.
 
arkadaşlar özür dilerim arştırmamıştım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst