projeksiyon bağlantısı

Katılım
11 Nis 2007
Mesajlar
100
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar merhaba sınıfta kullanılabilecek projeksiyon cihazı nasıl olmalıdır tavana monte edilecek projeksiyon öğretmen masından kumanda edilecek boş boru attırmayı düşünüyorum nasıl olur soketler sonradan bağlanabilirmi veya farklı önerisi olan varmı selamlar saygılar
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bence sıvaaltı yapacaksan eğer kablosunu'da çek. sıvaüstü yapacaksan plastik kanal döşe gitsin
 
5D4n3ot-fDiJ62kSgbrC_6bcCDdKRIqW9McFHRprPDcpO77Xiw.jpg
bu kablodan çekmen gerekiyor.uclarına vga soket lehimlemen gerekiyor.3x1.5 enerji kablosu ve video icin blendajlı kablo çekmelisin.mesafe uzun ise bu tip kablolar data kayıplarına neden olur.En iyisi özel kablo yaptırmak (eksiz,lehimsiz) ve plastik kablo kanalı kullanabilirsin.kolay gelsin.Cihaz olarak da sanyo marka ve en az 3500 ansı lümen kulanmanı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
ya çekeceksiniz kablo kanalını sonra monitörde kullanılan kablodan uzunca alacaksın yatıracaksın kanala bi ucunu projeksiyona diğer ucunu bilgisayarın ekran kartına bağlayacaksın.
 
arkadaşlar yeni yapılan bir yer borusunu attırsam sonradan kablosunu çektirip soketlemem mümkün olurmu sıva üstü tesisat olsun istemiyorum
 
iş anahtar teslim götürü bedeli iş ise boru ile beraber kablo montajlanır koruyucu kılıf ile sarılır daha sonra inşaat işleri devam eder. inşaat işleri bittikten sonra projeksiyon takılırken koruyucu kılıf açılır kablo istiflenir.
daha önce benzer iş yapmıştık belediye olarak sinevizyon odası yapıldı asma tavan vardı.
projeksiyonu en sona bırakıldı
montaja hazır hale getirildiğinde ise asma tavanın ilgili bölümleri geçici olarak kaldırıldı. kablo ve projeksiyon istiflendi daha sonra asma tavan kapatıldı. aynı işte seslendirme tesisatı da vardı seslendirme için kablo ve boruları sıva altılmadan önce yapıldı daha sonra sıva bitince koruyucu kılıflar çıkarıldı anfiye bağlanıldı.
kolay gelsin.
 
projeksiyon cihazını sigortadan açsak ve kapatsak olur mu acaba. bilgisi olan var mı. off düğmesini kullanmadan yani.
 
projeksiyon cihazını sigortadan açsak ve kapatsak olur mu acaba. bilgisi olan var mı. off düğmesini kullanmadan yani.
kumandası vardır. kumandadan kapatırsınız. sigortadan aç kapa cihaza zarar verebilir. slm
 
Laptop ile kullanılacaksa. Tak sök fazla olduğundan en çok arızası projeksiyon kablosunun pc ye bağlandığı yerlere yakın olan taraflarında kablolarda kırılma oluyor. Bu durumda da kablonun zahmetsizce değişmesi için sıva üstü tesisat olmasında fayda var.
 
Son düzenleme:
Su tesisatinda kullanılan 50 lik gırtlak boru var siva altina döşenmiş olursa kablo daha sonra icinden geçiyor birkac yerde yaptım bu şekilde

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
915,001
Kullanıcılar
449,803
Son üye
ERSEDAT

Yeni konular

Geri
Üst