Proje icin

Katılım
5 Eki 2011
Mesajlar
525
Puanları
31
Yaş
43
Konum
Ikitelli OSB
Ardinyo uygulamalarini plc gibi kullanabilirmiyiz
Birde ardinyo gmt marka hdmi ile haberlesebilirmi
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bu entegreyi gmt ekrana veya plc ye arada isi modulu olmadan montaijlaya bilirmiyim

Çok fazla bir bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla o cihaz SPI protokolünü kullanıyor. PLC ve ekranlar RS-232 veya RS485 üzerinden daha farklı protokoller kullanıyor diye biliyorum. O yüzden direkt haberleştirmek mümkün görünmüyor, araya protokoller arası dönüştürücü tarzı bir sistem olması gerekiyor gibi geldi. Tabi ki daha iyi bilen arkadaşlar varsa açıklayabilirlerse öğrenmiş oluruz.
 
[QUOTE="wild_for, post: 871848, member: 105143"] Çok fazla bir bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla o cihaz SPI protokolünü kullanıyor. PLC ve ekranlar RS-232 veya RS485 üzerinden daha farklı protokoller kullanıyor diye biliyorum. O yüzden direkt haberleştirmek mümkün görünmüyor, araya protokoller arası dönüştürücü tarzı bir sistem olması gerekiyor gibi geldi. Tabi ki daha iyi bilen arkadaşlar varsa açıklayabilirlerse öğrenmiş oluruz. [/QUOTE] Ardinyo mobus protokolunu destekliyo rs 485 ten baglana biliyor ekrana peki diyelim 675 entegreyi ardinyoya tanitip ardinyoyu ekranla haberlestirdik peki entegrenin okuma adresinj nasil belirleyip hdmi recistirina aticaz onu cozemedim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst