Katılım
8 Ara 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
28
Merhaba arkadaşlar forumunuzu yaklaşık 4 gündür takip ediyorum. Belki kısa bir zaman birimi ama bu, yardım alabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm için burdayım ve beklediğim yardımı da bulacağımdan eminim. Öncelikle çok fazla bir detay veremiyeceğim projenin konusu hakkında içinde bulunduğum proje grubumun bilgi guvenliği sistemi hakkında sıkı bir prosedürleri var ve haklılarda. İmzalağım bilgi güvenliği prosedürleri detay vermemi engelliyor. Ama genede kaba taslak olarak yardım alabileceğimi, mantığı kavrayabileceğimi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi bana lazım olanı sizin söylemenizi bekiyorum ben bir aracın içinden bir sisteme (bir bilgisayara) bilgi ve veri aktarmak istiyorum. Bu sadece bir araç değil yani anlık olarak 30 veya dah fazla aracın gönderdiği verileri tek bir sistemde okumayı planlıyorum aynı anda.

Bunu en hızlı nasıl yapabilirim? (Okuma ve veri işleme olarak)
Bunu yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Bunun için kullancağım sistemle raraclar ve cihazlar neler?
Mantık olarak nelere dikkat etmeliyim?
Önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.rn iyi şekilde ve bilgilendirici şekilde cevaplar alacağıma eminim. Teşekkürler.

** Konu yalnış yerde açıldıysa kusura bakmayın en mantıklı olarak bu konunun altı geldi. Konu eğer yalnış yerdeyse lütfen silmeden taşıyınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,652
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst