profilo pacific 5310 çamaşır makinası programı sorunu

xmen47

Üye
Katılım
1 Eyl 2013
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
54
profilo pacific 5310 çamaşır makinesı programı sorunum var düğmeyi hangi konuma getirseniz o kanumda kalıyor..ilerlemiyor işlemini bitirmiyor manuel olarak devam ettirmek zorunda alıyoruz...makineyi açtım pğrogram kartına baktım sıkıntı göremedim ..çıtçıt sesleri geliyor ancak roleyi tamamlamıyor komple çıkarmak istedim ama sanırım çok zor gibi yardım edin lütfen program kartı ve rölesini nasıl sökebilirim..
 
makine ısıtma yapmıyor ise program ilerlemez. rezistansı kontrol ediniz.
 
rezistans çalışıyor ..sorunu yok...
 
başka ne yapabilirim..kartı sökmek zor görünüyor...kartı büyüteçle inceledim sıkıntı görünmüyor ...lehim yerlerini tekrar lehimledim..temasızlık varsa temas sağlasın diye ama olmadı...
 
Son düzenleme:
o zaman beyinde mekanik sıkışma var beyini değiştirmeniz lazım beyin bulamassan beni ara yedek malzeme konusunda yardımcı olurum.
 
aramasına ararımda ..sökemediğim bir şeyi nasıl takarım..o önemli...çok baktım aslında belki zorlassam sökerim ama zara da verebilirim...nasıl sökeceğimi bilemedim..
 
en sonunda söktüm içinide açtım kontrolunu yaptım ... şimdi montaja geldi sıra montajlaya bilirsem olacak diye düşünüyorum İnşallah..
 
kardeşim biz sana beyni yerinden çıkar dememizi sen komple beyni parçalamak olarak anladın galiba.beyni tamir edemessin.çünkü elinde yedek dişli vs. yok.yapman gererken yerinden çıkardığın beynin aynısından alıp takmak.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst