Profilo çamaşır makinası voltaj düşüklüğü

Snlvc

Üye
Katılım
20 Kas 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
50
Profilo marka çamaşır makinası aldık.Ikide bir duruyor çalışmıyordu.Servis çağırdık, voltaj düşük dedi.Elektrikçi çağırdık tesisat sağlam elektrik kurumuna gidin dedi.Elektrik kurumuna gittik, önce ekip geldi.Ekipten biri abi voltaj düşük kuruma dilekçe ver dedi.Verdik.Sonuç voltajınız normal dediler.Arada kaldık vesselam.Şimdi bu çamaşır makinasının düşük voltaj kontrol sistemini iptal etmek mümkün mü.Yanabilir dediğinizi duyar gibiyim.Olsun, yoksa makinayı ben yakmayı düşünüyorum.5saatte bir makina çamaşır yıkanmazmı yahu.Neyse, durum böyle.Bu sistemi iptsl etmenin bir yolu varsa iptal etmek istiyorum.Ssygılar..
 
Arkadaşım bölgeniz neresi bilmem lakin bölge idaresinin genel müdürlüğüne komşular ve mah. ne kadar çok abone o kadar iş deyimiyle imza toplayıp dilekçe vermelisiniz. Verdiğiniz dilekçenin kayıt numarasını almayı unutmayın iş takibinde sormak için. İkinci bir şık eve gelen voltajı ölçün en düşük olduğunu kabul ederek bir regülatör almanızı öneririm. Bu tür işlerle çok uğraştım.
 
İşginiz için teşekkür ederim.Eskişehir merkezdeyim.Dilekçe vs uğraştım.Bölgenizdeki trafoda artıracak kademe yok deniyor.Regülatör yerine çamaşır makinasını değiştirmek daha mantıklı.Bundan önce bosch vardı, böyle problem yaşamadık.Şimdi makina yanarsa yansın noktasındayım.Voltaj düşük uyarısı nasıl iptal edilir bulsam hemen iptal edicem.Makina ya çalışacak, ya da değişecek.Nereden soktum şu profiloyu eve.Iptal etmenin bir yolu varmıdır?
 
Makinanın çalışmadığı kadar volt düşükse evdeki diğer cihazların da durumu sakata biner. Tv, buzdolabı, bulaşık makinası vb. Siz bilirsiniz tabiki de regülatör olsa tüm evin ve cihazların yararına olacaktır diye biliyorum. İptal olayını ana servisten öğrenmek gerekir.
 
Regülatör olsa ne olacak ki, voltaj düşük :( Regülatör voltajı arttırmıyor ki.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst