prizde sorun

Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba
Badana yaparken priz kapaklarını çıkarttım. Pense ile tellere dedim. Şartel attı. Kaldırdım ama evin bir kısım prizleri çalışmadi.
Sorun ne olabilir acaba?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sigorta tablosunda sigortalarda enerjiyi kontrol edin
 
arkadaşım anlamıyorsan elleme bu oyuncak değil biz bundan kaybediyoruz sonra maddi ve hayati tehlikeler ortaya çıkıyor bu senin iyiliğin için
 
Birincisi enerjiyi kesmeden kapaklari cikartmak intihar. Hala enerjiyi kesmeden pense ile kisa devre yaptirmak da kazaya davetiye.
Yapmayin boyle hatalar. Caninizi tehlikeye atmayin. Sigortayi indirmeden asla elime takim almam. Her seye risk bazli bakacaksin. Bu da periyodik kontrolun getirdigi bir ozellik :)
 
bütün sigortaları indir tekrar kaldır çalışmıyorsa arkadaşların dediği gibi elektrikçi çağırın bizim işler boya yapmaya benzemez çünkü Allah korusun
 
Hani öğretmen bir derece farklıdır Fizik dersi görmüştür bazı temel bilgileri öğrenmiştir onun üzerine ilgi ve alakalı ise kendini geliştirebilir ama Prizin tellerine penseyle deydim şalteri açtım ama evin bir kısmında elektrik neden yok diyen birisini hiç şansı yok Sn hocam :rolleyes:
Faz Nötr al götür derse herkes bu piyasadaki elektrikçiler aç kalır !
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst