Priz yeri degistirme

Redi98

Üye
Katılım
25 Mar 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
Merhabalar. oncelikle yablis yere actiysam konuyu ozur dilerim.

Yeni tasinacagim evde asagidaki gibi bir problemle karsi karsiyayim.

Merkezi uydu icin ayrilan priz A duvarinda ve hemen yaninda elektrik prizi mevcut. Fakat tv yi o duvarda kullanmak istemiyorum. Bunun yerine tam karsisinda ki duvarda kullanmak istiyorum. Karsida ki duvarda ise elektrik prizi ve balkon aydinlatma icin anahtar bulunmaktadir. uydu kablosunu bu elektrik kanallarindan karsi duvara almam mumkun mudur? Elektrik prizi yanina ufak bir kirma islemi vs yapabilirim fakat cok buyuk kirma islemi yapamam. yerden vs gecirme sansim da yok.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.

Saygilarimla.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
..kırmadan olmaz.En iyisi kablo kanalı ile duvar kenarlarından ,kapıya rastgelirse kapı üstünden geçirin.
 
Tam karsi duvara gececegi icin cok fazla mesafe var hocam. Ve kapi denk geliyor. Kanallarin icinden gecirme sansimiz yok mu?
 
Yassı kablo kanalaları var, kablo, anten tasımak kapı eşiğinden rahat ayaga takılmadan gecirebi,lmek için. Malzemecilere sorunuz
 
Var olan tesisattan elektrikle beraber geçirmek uygun değildir.
İlla ben oradan geçirecem diyorsanız ve o prizler aynı buata bağlı ise RG-U4 ince anten kablosu kullanabilirsiniz ama şunu unutmayın ki sağlıklı bir çözüm olmaz ve sinyal bozukluğu olacaktır.
 
..tavandan götürün.
 
Su an icin beklemede kalacak sanirim. Cunku duvar kirma ihtimalim yok su an icin. Ilerleyen gunlerde duvar kirabilirsem istedigim sekilde tasima imkanim olacaktir sanirim. Tesekkur ediyorum yardimlariniz icin. Cok sagolun.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst