powersonic artdesire 400

donadotti

Üye
Katılım
26 May 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Elimde bu ups güç kaynağı var aküsünü değiştirdim ama şarj etmiyor. Açtığım zaman akünün içindeki enerji bitene kadar dıt dıt diye aralıklarla ötüyor. Daha sonra hiç bi şey yapmadan fişi takılı olduğu halde led ışığı sönüyor ve kapatıyor kendini. Daha sonra fişi çıkarıp taktığın zaman tekrar kendini otomatik açıyor yine dıt dıt diye aralıklı ötüyor ve bi süre sonra tekrar kapanıyor. Akünün şarj olmama sebebi ne olabilir arkadaşlar. Konu ile ilgili yardım edebilecekler varsa sevinirim. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Aküyü şarj edebileceğim farklı bi yöntem varmı. Belliki ups in akü şarj devresinde bisorun var. Peki bu aküyü başka bi yolla nasıl şarj edip ups in çıkışında kullanırım. Ups den 220 çıkış alıyorum ama akü şarj olmadığı için akünün içindeki enerjide çabuk bitiyor. Yada birisi bana bu cihazın şarj devresini yollayabilirse sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst