powersonic artdesire 400

donadotti

Üye
Katılım
26 May 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Elimde bu ups güç kaynağı var aküsünü değiştirdim ama şarj etmiyor. Açtığım zaman akünün içindeki enerji bitene kadar dıt dıt diye aralıklarla ötüyor. Daha sonra hiç bi şey yapmadan fişi takılı olduğu halde led ışığı sönüyor ve kapatıyor kendini. Daha sonra fişi çıkarıp taktığın zaman tekrar kendini otomatik açıyor yine dıt dıt diye aralıklı ötüyor ve bi süre sonra tekrar kapanıyor. Akünün şarj olmama sebebi ne olabilir arkadaşlar. Konu ile ilgili yardım edebilecekler varsa sevinirim. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Aküyü şarj edebileceğim farklı bi yöntem varmı. Belliki ups in akü şarj devresinde bisorun var. Peki bu aküyü başka bi yolla nasıl şarj edip ups in çıkışında kullanırım. Ups den 220 çıkış alıyorum ama akü şarj olmadığı için akünün içindeki enerjide çabuk bitiyor. Yada birisi bana bu cihazın şarj devresini yollayabilirse sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst