power suite ile atv 71 haberleşme hatası

efe43

Üye
Katılım
25 Ara 2006
Mesajlar
419
Puanları
1
Yaş
40
syn arkadaşlar bende altivar kablosu ve programı bulunmakta ama bir türlü bağlantı yapamadım bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum saygılar resimli veya gösterimli şekilde yardımcı 9olursanız sevinirim izliyeceğim yollar hakkında şimdiiden verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
power suite aç ATV 71 'i seç sonra Name uygulama adını yaz sonra Referance bölümüne elindeki atv 71'in modelini seç mesela ATV-71HU75N4 dahasonra Connection'a gel oradan Comminication port'a gel ve oraya bilgisayarında haberleşme kablonun bağlı olduğu com port değerini yaz ardından OK yap sonra Connect the device ikonuna tıkla karşına bazı yazılar çıkacak yazılar çıktıktan sonra ( Alt ve F aynıanda tıkla haberleşmesilazım. gönderdiğim animasyonu izliyebilmen için GOM player yada AVI açabilecek bir programla izleyebilirsin.
 

Ekli dosyalar

  • power suite.rar
    2 MB · Görüntüleme: 117
peki sayın koray arkadaşım ilk önce verdiğin bilgi için teşşekkürler bağlantıyı yaptıktan sonta uploand işlemi gerleştirdik yedeklemek amaçlı diyelim driverin içindeki bilgiler siliniyomu yoksa bir sonraki yapacağımız dowloanda kadar saklıyomu içinde bilgileri saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst