Power bank amper düşürme

bak şimdi büyük bir hataya düştün, tanrı (tengri) benim inancımsa bana hakaret ettin+ "Allah" kelamının tam karşılığını bilmiyorsan bu senin acziyetindir, kelime-i şahadet getirmekle cennete gidiliyorsa ben cennete gidemiyorum. hani sizin kılmadığınız o 5 vakit namazı ben kılmıyorum, sizin okuyamadığınız, yada bilmediğiniz o duaları ben biliyorum. şimdi sadece "Elhamdulillah " demekle hangimiz müslüman?
Haşa ben sana hakaret etmedim .Ah güzel abicim gönül gözün açık olsaydı bunnları bana söylemezdin Bizim kılmadığımız o beş vakit yine ön yargılı konuştunuz yazık. Sen benim şuan imanımı tartıyosun sanırım Ve yine söylüyorum ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANLIĞIMA LAF ETTİRMEM Müslümanlığıma laf edeni ileri giden kimseye bende ileri giderim .
 
Merhaba. Hep merak etmisimdir fakat işin mantığını konumlandiramadigim için efsana gibi gelir. Hızlı sarz olan batarya çabuk biter yavaş sarz olan batarya geç biter diye birşey gerçekten varmı ? Bunu tecrübe ettiniz mi ?

( Edit büdüt : başlık dışına cikmayalim abiler dostlar Romalılar ;) )
Ben telefonumu ister hızlı ister yavaş şarj edeyim telefonu kullandığım süre değişmiyor. Qualcomm quick charge 1.0 da telefon şarj esnasında ısınıyordu ısınmadan dolayı pil ömrüde olumsuz etkileniyordu. Şuanda kullandığım telefon qualcomm quick charge 3.0 destekliyor şarj esnasında ısınma yok. 3.0 teknolojisi 1.0 göre çok farklı yenilikler içeriyor telefon sürekli olarak hızlı şarj edilmiyor ihtiyaca göre farklı güç aktarımı sağlanıyor. Sanırım şuanda enson qualcomm quick charge 5.0 versiyonu var. 5.0 da şarj esnasındaki sıcaklığın diğer versiyonlara nazaran 10 derece daha düşük olduğu ve birsürü koruma fonksiyonu içerdiği belirtilmiş. İşlemcisi qualcomm olmayan farklı markaların farklı hızlı şarj yöntemleri var. Isınma problemini halledememiş olanlarda pil ömrü olumsuz etkilenecektir. Bu sebeple yavaş şarj etmek pil ömrünü uzatabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst