orhan67

Üye
Katılım
17 Şub 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
selam arkadaşlar 4adet silindiri pnömatik olarak otomatik çlıştırabilirmiyim.daha önce plc ile devreye aldım fakat frekans pres kaynağı makinasından manyetik siviçler etkillendi şimdi pnömatik olarak devreye almak istiyorum,tek butonla bütün hareketleri otomatik olarak çalıştırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
çalıştırabilirsin arkadaşım siviçleri pnomatik swiç yap bu konuda karaköyde hidrel firması var selanik pasajının yanında sana yardımcı olurlar.
 
TABİKİ ÇALIŞTIRILABİLİR. KASKAD DEVRE DENİLİYOR BUNLARA. HİDTEK FİRMASINA ULAŞABİLİRSİN. BU KONUYLA İLGİLİ ÇOK ÇALIŞMA YAPIYORLAR.
 
Bunu tamamen pnömatik yapabilirsin, manyetik sensörler yerine 2/2 Pnömatik siviçler kullanabilirsin, bunun için aynı zamanda hava uyarılı valfte kullanmalısın. Ayrıca eğer pistonların strok sonlarından tetik alacaksan, pnömatik sensör de kullanabilirsin.
 
merhaba 2 adet 3/2 makaralı pnömatik swiç valf kullanman ve bir tanede 5/2 çift pilotlu valf kullanarak bu işi yapabilirsin SMC markada kullanabileceğin valfler mevcut silindir çaplarını ve stroklarını belirtirsen yardımcı olabilirim devre şemasını istersen çizip yollarım.Kolay gelsin selamlar.
 
Silndirler hangi sırayla çalışacak ona göre bir devre kurmak gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst