pls simülator yardım istegi

asi.genc

Üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
34
mrb ben ugur uni ogrencisiyim plc simulator programında biraz plc ogrenmek istiyorum microwin kurdum s7 200 için ancak hata veriyo çizim yapabilmek için sayfayı acamıyorum hata(error:communications time-out. chack the port number, network adress baudrate, and the attached cable.) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
günaydın
verilen hatalar bilgisayarla plc ünitesi arasında bağlantı sorunu olduğunu gösteriyor bağlantıları kontrol edin
 
s7200 simulasyon şöyledir:programı yazdıktan sonra file menüsü altında export var.bunu kullanarak programı awl uzantılı yapıyorsun.sonra simulasyon programını aç.bu awl uzantılı dosyayı aç.
 
ben çizim yapıcak sayfayı acamıyorum ki
 
ben çizim yapıcak sayfayı acamıyorum ki

anladığım kadarıyla sen microwin programını açamıyorsun.o hatanın sebebi microwin plc ye bağlanmaya çalışıyor.ortada plc olmadığı için yani plc ile haberleşemediği için o hatayı veriyor.ama microwini ilk açtığında niye böyle yaptığını tam anlayamadım.çünkü microwinde sen plc ye bağlan demeden plc ye bağlanmaz.kurulum esnasında bir hata yapmış olabilirsin.communication ayarlarında ppi kablo driverin kurulumu ona bak.eğer kurulu değilse onu kur.
 
Arkadaşlar Merhaba ben delphi ile microwine bağlanacağım dolayısıyla microwin programının activex kompenenti gerekiyor aranızda bilen varsa paylaşabilirmi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,238
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst