Plc yardımıyla telefonla uzaktan kontrol

PLC ve PCO5 hakkında hiçbir bilgim yok,ben sadece uzaktaki bir cihaza nasıl baglanıp data alışverilişinde bulunulabilecegi hakkında bildiklerimi yazmaya çalıştım.
PLC lerede html sayfasının gömülebilecegini duymuştum.Plc aldıgınız yere veya plc konusunda daha uzman arkadaşlara danışmanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaşlar kontrolü gerçekleştirdim.
Önce pcoWEB'i bilgisayara yerel ağdan bağladım. Daha sonra html üzerinden yazdığım arayüzü belirli program vasıtasıyla pcoWEB'e yükledim. Burada arayüzü yüklemek için çok sayıda program mevcut. Daha sonra bir modem aldım. Modeme ait IP'lerden birini pcoWEB'e verdim. sonra telefonla modeme bağlandım. PcoWEB'e verdiğim IP adresini telefonumdan chrome üzerinden yazdım ve karşıma istediğim sayfa çıktı. Buradan cihazın kontrolü set değerleri gibi bir çok parametreyi ayarlayabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst