plc simulasyon programında analog modül simu.

paradox

Üye
Katılım
16 Mar 2007
Mesajlar
87
Puanları
1
Merhaba plc simulasyon programında analog çıkış modülü olan em 235 in simulasyonu veya bu gibi diğer modüllerin simulasyonu yapılabiliyormu ?
Ben baktım göremedim modülleri.Veya simulasyon yapmak için başka bir yol varmı bu modülleri ...

Kolay gelsin teşekkürler...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar herşeyin sümülasyonu mümkündür. programlarınızı iyi kontrol edin vede yaptıgınız devrenin yanlış olmadıgından emin olun
 
arkadaşlar ben çizdiğim analog devreyi sümulatöre aldığımda oradanda analog modül türünü seçip devreyi çalıştırıyorum yanlız sorunum şu sümulatörde run konumuna aldığımda devre normal şekilde çalışıyor ama analog değeri arttırdığımda (bahsettiğim konu bir fırın devresi) ısıtıcıyı kapatıp soğutucuya geçmiyor devre sağlam sorun yok ancak şu şekilde geçiyor soğutucuya simulatörü stop konumuna alıp analog dğeri yükseltiyorum ve sonrasında run konumuna alınca soğutucu devreye girmiş oluyor acaba simulasyon programının bi eksikliğimidir simulasyon esnasında analog değere simulatörün cvp vermemesi yoksa başşka bi püf noktası varda benmi bilmiyorum şimdiden cvp larınız için çok teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst