PLC S7-200 Devresi

Aurora89

Üye
Katılım
19 Ara 2018
Mesajlar
10
Puanları
1
Starta bastıktan 10 saniye sonra 1.motor, ondan 10 saniye sonra 2.motor çalışacaktır.10 saniye sonra 1.ve 2.motor duracak 3.motor çalışacak DF butonuna basıldığında 3.motor duracaktır.Ladder diyagramı ve PLC şeması konusunda yardım ederseniz sevinirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kullandığım plc programına göre yaptım. Çevir istersen mantığı aynı çünkü, son kısmını paylaşamadım o da aynı mantıkla devam ediyo zaten.
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    16.1 KB · Görüntüleme: 72
Çok teşekkür ederim ama ben MicroWin kullanıyorum.Bunu şimdi orada nasıl çevirebilirim ? Bu şekilde maalesef pek birşey anlayamadım.Tekrardan yardımcı olursan çok sevinirim.
 
Kullandığım plc programına göre yaptım. Çevir istersen mantığı aynı çünkü, son kısmını paylaşamadım o da aynı mantıkla devam ediyo zaten.
Hani en azından bir karalama kağıdına çizip atabilirsen bile olur program çizimine çok gerek yok.
 
Rica ederim ne demek. Aşağıdaki linkten bakarak kendiniz yapabilirsiniz. Bir hafta falan kullanmıştım sadece s7-200 plc programını, o yüzden kendiniz öğrenerek yaparsanız daha öğretici olur.
 

Ekli dosyalar

  • 226 Adet Siemens Plc Soru ve Cevapları.rar
    6.3 MB · Görüntüleme: 70

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,150
Kullanıcılar
449,823
Son üye
bulday

Yeni konular

Geri
Üst