plc kursları hakkında tavsiyeye ihtiyacım var.

YENİ KURSLAR İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDEREK BAŞVURU FORMUNU DOLDURUNUZ.

Bedava Kurs


Detaylı Bilgi ve Müracat İçin:
Hasan TALAS (Teknik Öğretmen )

( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
Email : [email protected] o m
 
Arkadaşlar bende sizin gibi bu plc kursu meselesini çok araştırdım.Öncelikle ücretsiz bir kaç kursa gittim.Faydası fazla olmadı.İşe girmem lazımdı tavsiye üzerine E-pronet Plc Eğitim firması var oraya gittim fiyafıda ricam üzerine çok uygun yaptılar.Türkiyenin heryerindede eğitimleri var.İsterseniz eğitimlerini www.e-pronet.com sitesinden inceleyebilirsiniz.
Birebir eğitim veriyorlar sınıf ortamı değil yani o yüzden çabuk kavrıyorsunuz....;) Allah yolunuzu açık etsin...
 
Merhaba;
Turuncu eğitim ve danışmanlığın otomasyon sistemleri hakkında eğitim kuruluşu olan PLC Eğitim'in size bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum
www.plcegitim.com
Birebir eğitim alabileceğiniz gibi kendi belirleyeceğiniz 4 arkadaşınız ile de kursumuza katılabilirsiniz. Öğrenci ile özel olarak ilgilenerek interaktif bir eğitim amaçlamamızdan dolayı sınıf olarak eğitimler yapmamaktayız. Bu durum öğrencinin 20 kişilik bir salonda yeni tanışacağı insanlarla alacağı bir eğitimden çok daha faydalı olmaktadır. Hoca ile her aşamada soru cevap şeklinde ilerleyebilmesi, mobil eğitim setimiz üzerinde öğrendiklerini uygulamaya geçirmesi, öğrencinin en verimli şekilde eğitimi tamamlamasını sağlamaktadır. Hafta içi veya hafta sonu, sizin programınıza göre düzenlenecek olan eğitim takvimi, ister Mecidiyeköy’deki eğitim salonumuzda isterseniz sizin çalışma ortamınızda uygulanabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,248
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst