PLC Final Sorusu

bana bu plc yi yazarmısınız
Güzel söylüyorsun kardeş. bu sınav çoktan bitti. bu sorulara yanlış yapmadığıma emin olmak için ortama sundum. ''Yani bunları yapayanlar .....''cümlesiyle başlamışsın. Biraz hasatalıklı bir cevap gibi duruyor. Bu hastalığın adı 'Önyargı''. 45 yaşındayım. Bu 4. üniversite hayatım. Sen mezun olmuşsun anlaşılan. cevabını sorularıma yönelik verebilirsen sevinirim.. böylece mezun olmayı haketmiş diyebileyim. vermezsen de önemli değil. Ön yargılı olanı çok gördük..Yılmadık..:)
evet ön yargılıyım, madem 3 tane üni bitirdin ve şimdi 4.yü okuyorsun sanırım Türk dili ve edebiyatı yazım kuralları, soru sorma gibi becerileri öğrenememişsiniz. okumak her zaman cehaleti alıyor da baki kalanı hepimiz biliyoruz.
"bana bu plc yi yazarmısınız" "mısınız"ı bile ayırmadan yazan ergen gençlerden ne farkınız var? bakınız ben lise mezunuyum elektroniği tamir işini emekli olduktan sonra öğrendim. ekmek parası için çok değişik işlerde çalıştım. yüksek mühendisler yaptıkları hesapları yedirdim, üni.de okunan kitapları değişmesine sebeb oldum. bu güne kadar 1 tane mühendis gördüm benim ustalığımı takdir edipte bilmediğini söyleyen ve onun bana sorduğu soruyu insanların içinde değil de ortamdan uzaklaşarak başbaşayken cevap verdim. çünkü o adam mühendis ben ise sadece çalışan bir usta.

siz ilk önce yaptıklarınızı ve yapamadıklarınızı yazınız ki buradaki sizin o okulda okuduğunuz öğretmenlere bile ders verebilecek olan mektepli ve alaylı kişiler size cevap versin. okur yazar olunuz. şu güzel dilimizi kullanmayı öğreniniz ki biz de siz adam yerine koyalım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst