plc eğitimi gebze'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frtkdrhn

Üye
Katılım
11 Ocak 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
arkadaşlar plc kursu almak isteyen gebze ye gelebilecek olan arkadaşlara firmamız bünyesinde 3 kişilik 5 kişilik 10 kişilik kurslarımız mevcuttur. fakat fiyat henüz belirlenmemiştir sıra bekleme derdiniz olmayacaktır. kursun içeriği otomasyon ve kontrol teknolojisi , plc (ağırlıklı s7 200 de durulacak ve diğer markalardan da örneklendirilecek) yazılım kurulum vs.

kursa meslek liseli,önlisans mezunu, lisans mezunu arkadaslar katılabilir. her seviyeye uygun anlatılacaktır dersler.
not: başvurular sürekli yapılmaktadır sürekli kayıt almaktayız çeşitli gruplarımız olduğundan bekleme derdiniz olmayacaktır.
irtibat: 0507 996 8736
 
iletişim bilginizi not aldım şuan işlerim yoğun ama işler azalınca katılmak istiyorum, bir mesele var sadece gebze de hangi gün ve saatlerde eğitim verilmesi düşünülüyor, mesai saatleri içi bir kursa katılmam şuan imkansız.
 
iritbata geçmeniz halinde gerekirse imkanla doğrultusundada çalışan arkadaslara da eğitim saatları ararlamayı düşünüyoruz arkadaşlar talep çok fazla olduğundan erken başvurularda ki arkadalar öncelikli hafta için 3 gün , hafta sonu 2 gün olmak üzere haftaiçi ve hafta sonu olmak üzere 2 grup olacaktır . saatler program sizlere göre ayarlanmaya çalışılacaktır . fiyat için gerekli alt yapı oluşturuluyor fakat şunu diyebilirim piyasada hiç bu kadar ucuza plc eğitimi veren duymadınız ... ilginize teşekkür ederiz
 
peki yaz ayları içinde bu kursa katılım imkanı varmıdır ?* cunku benim epey ilgimi çekti bu kurs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst