Plc de yüklü programdaki değişiklik

Katılım
31 Ara 2018
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba hayırlı günler iş yerimde bir makine var plc ile komut alıyor makine ikinci el ve cok kapsamlı robot kolları olan bir makine bu bölümlerin bazıları işime yaramıyor. Makine ekranından bölümlerin birkacına müdahele etmeye izin veriyor. Bir kısmına ızın vermiyor. Bu izin verilmeyen bölümleri kapatma imkanım varmıdır? Cevaplarınız için simdiden teşekkürler Istanbul Yenibosna da iş yerim. Yakınlarda bu işten anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhabalar,

Bu plc nin üzerinde bir marka model yada robotun marka modeli varmıdır? Bize ne kadar çok bilgi verebilirseniz elimizden o kadar yardım gelebilir.

@c.berkan abi konu hakkında bilgin varmı?
 
Cevabınız için teşekkürler plc omron marka ekledim resminide
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    551.5 KB · Görüntüleme: 35
Makine ne işlem yapıyor?Makinenin sizin işinize yarayan kısımlarının çalışması için revizyon yapılmalı bu revizyon mekanik kısımlarının gereksiz olanları sökülecek gerekli kısımlarada yeniden program yazılacak
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst