PLC Önerisi

shox

Katılımcı Üye
Katılım
4 Tem 2007
Mesajlar
968
Puanları
56
Arkadaşlar işyerinde Siemens ve Delta plc ve HMı'lar ile projelerimizi gerçekleştiriyorum. Ama 3. bir markaya daha yönelmek istiyorum. Bunun için sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Önerebileceğiniz 3. marka hangisi olaur?

Lisans sorun değil alınabilir o nedenle lisans konusunu düşünmeden cevaplarsanız memnun olurum. Servis garantisi döküman desteği ve ürünlerin kullanılırlığı ve birbirleriyle vede üçüncü parti ürünlerle iletişim konusunda sıkıntısız ve çok fazla karmaşık olmayan birşey olursa memnun olurum.

Kullanan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum hangi durumlarda dezavantajı var hangi durumlarda avantajı var onları değerlendirmek istiyorum.


Benim aklımdakiler ;
Omron , Schneider , Panasonic
sizler neyi önerirsiniz?
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
General Elektrik olabilir
 
General Elektrik olabilir
Fanuc hakkında en ufak bir bilgim yok acaba hangi software ile programlanır desteği nereden alınır ürün çeşitleri nelerdir (Nereden bakabilirim) gibi bilgiler verebilrmisiniz?
 
Proficy Machine Edition ile stl, ladder ve logic programlama yöntemleri ile programlanabiliyor. Türkiye desteği vardır elbet, ancak çok net bilgi sahibi değilim. Gördüğüm birkaç yeni hidroelektrik santralinde kullanılmıştı. Scadası yazılımı ve programlama yazılımı kullanımı kolay bir arayüze sahip.
 
Biraz baktım ama pekfazla aydınlatıcı bilgi bulamadım açıkçası.
 
fatek ve Panasonic için forum siteleri mevcut.Panasonic için Savior.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,264
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst