PLC Ödevi

Dediğim gibi hocam beni mazur görün. Ben sadece kendi yaşadığım bir problemden dolayı bu şekilde düşünüyordum fakat haklısınız. Dediğiniz gibi yaşım çok ufak ve önemli olan yaptığımız hatalardan ders çıkarmak. Siz bana saygı gösterip uyardığınız için teşekkür ederim.

İnsanları kendimiz gibi düşününce bu hatalara düşüyoruz maalesef. Ben sürekli forumlarda araştırma yapar, farklı farklı insanların nasıl program yazdığına bakarım ki en doğru yolu bulabileyim. Ama dediğiniz gibi daha fazla oyun oynayabilmek için, cevabı en kısa yoldan aramaya başvuruyorlar.

Kardeşim teşekkür derim. Yazınız için benim yaşım 40 anca anlıyorum 2 yıllık meslek yüksek okulu okuyorum. Bu plc yi uzaktan bir eğitim almak kadar zor bişey yok hocalar pdf den anlatıp geçiyor ve hocaların numarası var soru sorduğumda siz kendiniz yapacaksınız araştıracaksınız yapacaksınız diyor hoca hiç bir şekilde cevap vermiyor bu durumda ne yapılması beklenir. böyle sorular sorunca sizin gibi bilen kişilere başvuruyor burda senin gibi birisiyle tanışdım oda yardım etmişdi. Ve o bir sülümülasyon programı ismi verdi. Onun verdiği programla senin yapıp yolmamış olduğun çizimleri yapdım. Böyle öğreneceğim nasıl öğrenelim yüz yüze ders yok öğrenciler mağdur.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst