pis su pompası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thv

Üye
merhaba pis su pompalarında hangi koruma elemanı kullanmalıyız

Temiz su pompalarının elektrık fesısatında hangi ekemankarı kullanıyorsan, asgari olarak o elemanları kullanabilirsin. Kuyu, çukur vs gibi yerlerde ise, sıvı sevıye kontrolleride kullanmanız iyi olur..

Motor gövdesinde termik koruma özelliği varsa kumanda devresine bağlanması çok ama çok iyi olur. Su içinde çalışan pompalar su ile soğuduğundan su olmadığı zaman herhangi bir nedenle devreden çıkmaz ise hakkın rahmetine kavuşur.

Denizci, tabiri /deyimimi bu ..
aynen öyle, çok değişik modelleri var genel isim maceratör. genelde 24 volt oluyor ve katı atık parçalayan bıçakları var.( pervane, propeller, impeller, kanat, bıçak) birde bizim buralarda, yani benim bildiğim arıtma tesislerinde kullanılan pompalar var. bakım yapan arkadaşlardan biliyorum. isimlerini tam olarak bilmiyorum ama sıralama şöyle. kablo 380 trifaze kablo. bir tane sıralı 2 zımbırtı ve motor şalteri var. biri termik dediğimiz sigorta ama ötekisi ne bilmiyorum. havuz sistemi gibi bir şey var, atık su kanalizasyondan geliyor. tank/havuz da çırpılıyor (sürekli karıştırılıyor) sonra diğer pompa arıtma tesisine pompalıyordu.

Forum istatistikleri

Konular
131,303
Kullanıcılar
455,091
Son üye
İPEK35

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri