Pilde Çalışmıyor

Ters bağlantı kötü olmuş. Umarım bariyerlere zarar vermemiştir.

Deneme in aradan tp4056 modülü çıkarın pil doğrudan devreyi beslesin. Akımının yetmeyeceğini düşünmüyorum. Modül olmadan düz bağlantıda sorunsuz çalışırsa modül yeterli beslemeyi sağlamıyor demektir.

Birde bunu deneyelim.

Daha güçlü amper çıkışı verebilen bir 18650 mi kullanmalıyım?
güzel insan, amperi veren değil çeken belirler (şarj olayı konumuzun dışı, sınırlamak şart) pillerin amper değeri akülerdeki gibi amper saat hesabı gibidir. ne kadar süre besleme yapacağı ile ilgilidir.

Ters bağlantı kötü olmuş. Umarım bariyerlere zarar vermemiştir.

Deneme in aradan tp4056 modülü çıkarın pil doğrudan devreyi beslesin. Akımının yetmeyeceğini düşünmüyorum. Modül olmadan düz bağlantıda sorunsuz çalışırsa modül yeterli beslemeyi sağlamıyor demektir.

Birde bunu deneyelim.
Pili doğrudan bağladığımda da devam ediyorsa pilin c değeri düşük diyebilir miyiz? Modülü satın aldığım sayfada pek pil seçeneği yoktu en yüksek kapasiteliyi tercih ettim. Laptop bataryasından çıkma INR18650S-2500mah 3.6v pil ile deneyebilirim. Pilin özelliklerinde 3c olduğu 7.5ampere kadar çıkış amper desteği verebildiğini görüyorum.
güzel insan, amperi veren değil çeken belirler (şarj olayı konumuzun dışı, sınırlamak şart) pillerin amper değeri akülerdeki gibi amper saat hesabı gibidir. ne kadar süre besleme yapacağı ile ilgilidir.
Merhaba, Pilin c değeri verebileceği amper çıkışını belirtiyor diye okumuştum. Amperi çekmek isteyen kulaklık yeterince amperi çekemediğinde kendini kapatıyor olabilir mi? Kullandığım pilde bir bilgiye ulaşamadım uygun fiyatlı pek kaliteli görünmeyen bir pil, arkadaşımın laptop bataryasından çıkma INR18650S-2500mah 3.6v 3c pil ile deneyebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba, Pilin c değeri verebileceği amper çıkışını belirtiyor diye okumuştum. Amperi çekmek isteyen kulaklık yeterince amperi çekemediğinde kendini kapatıyor olabilir mi? Kullandığım pilde bir bilgiye ulaşamadım uygun fiyatlı pek kaliteli görünmeyen bir pil, arkadaşımın laptop bataryasından çıkma INR18650S-2500mah 3.6v 3c pil ile deneyebilirim.
1- c değeri etkisinin bu bataryada etkisi olacağını hiç zannetmiyorum
2- pilini kötü bir pil olabilir (bayat)
3- çıkma laptop pili? neden olmasın? yer ve kozmetik görüntü sorun olmadıktan sonra...

1- c değeri etkisinin bu bataryada etkisi olacağını hiç zannetmiyorum
2- pilini kötü bir pil olabilir (bayat)
3- çıkma laptop pili? neden olmasın? yer ve kozmetik görüntü sorun olmadıktan sonra...
Muhtemelen satın aldığım pilden daha kaliteli bir pildir. Onunla deneyeceğim elime geçtiğinde. Diğer pil de sorunu çözmez ise kulaklığın orijinal pili üstündeki bms devresine bağlantı yapmak bir sonraki planım. Belki de şimdiye kadar kullandığım diğer bataryalar eski yada çöptü o nedenle kullanamadım bmsi.

Tp4056 modül olmadan doğrudan bağlantı yaptığınızda düzgün çalıştı iise tp4056 modül korumaya geçiyor olabilir.

Farklı pil ile denenebilir. Ama tp4056 olmadan çalıltıysa sorun sanki modül çıkışı kesiyor olabilir. Çıkışı neden keser ya aşırı akım yada pil voltajı düşüyor.

Laptop çıkması pil ve modülle deneyin. Çalışırsa o şekilde kullanırsınız.

Tp4056 modül olmadan doğrudan bağlantı yaptığınızda düzgün çalıştı iise tp4056 modül korumaya geçiyor olabilir.

Farklı pil ile denenebilir. Ama tp4056 olmadan çalıltıysa sorun sanki modül çıkışı kesiyor olabilir. Çıkışı neden keser ya aşırı akım yada pil voltajı düşüyor.

Laptop çıkması pil ve modülle deneyin. Çalışırsa o şekilde kullanırsınız.
Teşekkür ederim Serkan Bey akşam modülsüz deneyeceğim, pili haftasonu alabilicem gibi görünüyor.

Teşekkür ederim Serkan Bey akşam modülsüz deneyeceğim, pili haftasonu alabilicem gibi görünüyor.

Pil almadan önce modülü aradan çıkartıp deneyin son seste çalışıyor mu görelim.

Pil almadan önce modülü aradan çıkartıp deneyin son seste çalışıyor mu görelim.
Pili doğrudan ve orj bms devresiyle denedim. İkisinde de kapanma devam ediyor. Basslı şarkılarda anında kapatıyor. Pilin yeterli amperi sağlayamadığını düşünebilir miyiz?

Pili doğrudan ve orj bms devresiyle denedim. İkisinde de kapanma devam ediyor. Basslı şarkılarda anında kapatıyor. Pilin yeterli amperi sağlayamadığını düşünebilir miyiz?

Zannetmiyorum.

Taktığınız pilin etiketi varmı? Görebilir miyim? Üzerinde ne yazıyor? Marka model?

Aklıma gelen tek şey sahte pil dolu piyasada sizin aldığınız pilde sahte olabilir.

Resim ekleyin bakalım.

Forum istatistikleri

Konular
130,519
Kullanıcılar
453,975
Son üye
Bülent Cemil

Yeni konular

Geri