pic'in endüstride kullanılması çok mu zordur?

@egnim , adamın elinde tuttuğu kartların maliyeti en fazla 50TL.
Ekranı , giriş çıkışı ... bu fiyata plc biliyorsan yaz kullanalım.
Aynı aletten 50-100-1000 adet yapınca aradaki farkı ödeyecek kadar zengin babamız yok.
Biz gariban anadolu çocuğuyuz kusurumuza bakma.
 
MAIN LOOP üstad herkes pic i kötülüyodu bende pic çalıştığım için canım sıkılıyodu valla içimi ferahlattın.Sonuna kadar pic :)
 
MAIN LOOP üstad herkes pic i kötülüyodu bende pic çalıştığım için canım sıkılıyodu valla içimi ferahlattın.Sonuna kadar pic :)

içini dahada ferahlatayım ozaman. şuanda adını veremeyeceğim bir savunma firması ve askeriyeye yapılan birkaç sistemde pic kullanıldı. ben bir süre bu firmada çalışmıştım. kullanılan picler 18f452.
bende 6 ay öncesinde bir medikal cihaz tasarımını bitirmiştim 18f8722 ile ve yaklaşık 25 ayrı hastanede toplamda 200 cihaz hastalara bağlı olarak sorunsuz çalışıyor. yara drenaj pompası. sistemin ce belgesi de var. ayrıca arabamda parmak izi sistemi picli 2 sene oldu tek bir sorun çıkmadı. yani sistemin donanımını iyi yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
 
MAIN_LOOP, siz bu savunmalarla, tüm şüphelerin çok saçma olduğunun düşünülmesi sağladınız. Benim gibi bir amatöründe. Teşekkür ederim.
 
buda bizim imhakar :) bomba imha robotumuz. pic ile yapıldı. ama 8 tane 18f8722.
 
Yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim?
8 tane PIC18F8722 ne için kullanıldı?

iki adet zaten kumanda çantasında. birisi 19 inch lcd üzerine on screen display için. diğeri çantadaki bütün analog ve digital kontroller için.

robot üzerindede iki ana palet motoru için close loop pid motor kontrol. bie adet master control diğerleride kol,taret,dirsek,bilek ve kameralar için. bütün actuatorler encoder geri beslemeli olduğu için vakitte kısıtlı olduğu için yazılıma değil donanıma ağırlık verildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst