PicBasic Fuzzy Programlama

Sn.de scato paylaşımın içiçn teşekkür ederim bende nezamndır böyle bir döküman arıyordum.Elinize sağlık
 
Fuzzy Logic with Engineering Applications adında bir kitap var çok güzel dir. Elimde kod yok ama eylül sonuna doğru yazıcam. İşlerim yoğun olduğu için oturamıyorum başına. Ayrıca Fuzzy ile ilgili kod yazmak şöle olmalı kompakt bir kod yazmalısınki farklı uygulamar için farklı tipte (gauss üçgen yamuk vs vs ) ve farklı sayıda üyelik fonksiyonu tanımlayabilesin ama tek bir uygulama için fuzzy kod istiyorsan oturup 2 günde de yazabilirsin.
 
tamamdır arkadaşlar kodları pic içine yazmayı başardım fuzzy kodlarla sıradan pic16f877 e yazarak kontrol işlemi tamadır
 
Arkadaşlar bulanık mantık ile ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz.
 
Arkadaslar isin temelini ogrenmek istiyorsanız pıyasada buunla ılgılı kıtaplar mevcut. Yapay sınır agları, uzman sıstemler, bulanık mantık ve genetık algorıtmalar hakkında yazılmıs bır kıtap vardı aldım fakat henuz okumaya fırsatım olmadı. Kıtabı karıstırıdıgım kadarıyla fena bır kıtap degıldı. Gercekten ne oldugunu ogrenmek ıstıyorsanız fason fıson gazel anlatan kaynaklar yerıne ısının ozune gırebılen kaynaklara yonelmenızı tavsıye ederım.

Kitabın ısmını soracak arkadaslar ıcın buradakı yorumumu yazarken sımdı arayıp ulastım.

Yapay Zeka Uygulamaları

(Ornek Kodlar)
Prof. Dr. Çetin Elmas




 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,559
Kullanıcılar
449,917
Son üye
kasva1965

Yeni konular

Geri
Üst