Pic yada mikroişlemci programlama eğitim seti var mıdır? (bedava, videolu)

Katılım
8 Haz 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
30
Pic yada mikroişlemci programlama eğitim seti var mıdır? (bedava, videolu)

Bir cnc iskileti yaptım servo motorlarda tamam ama mikro işlemci yapmam lazım. Hiç bir bilgim yok a z öğrenmem lazım bedava videolu anlatan kişilar var mı dır, bu mikro işlemciği.

Yardım ederseniz cok sevinirim. Paylaşalım paylaşcıkca öğrenelim:rolleyes:
 
vallahi bende arıyorum ama bulamadım, eğer ola ki bulursan lütfen bizimle de paylaş...bana da çok lazım
 
video ile zor arkadaşlar. bol bol döküman okuyun ve uygulama yapın. videoda öğretilcek kadar basit olsaydı heryerde çiğ köfteci gibi pic programcısı olurdu.
 
bolu manisa izmitte elginkan kursları var ücretsiz
 
öncelikle basit bir pic olan 16f84 ile başlayınız türkçe datasheetleri var datasheetlerini okuyup bilgi edindikten sonra nette bir çoık türkçe kaynak var uygulamalar ile birlikte onları yaparak yavaş yavaş geliştirebilirsinz kendinizi.Öyle ha diyince öğrenilecek birşey değil.. azimle çalışmak gerekli.
 
iyi günler..

bende aslında açık anlatımlı asm kodlar arıyordum.. detaylı anlatımlı hangi kodun ne işe yaradığını anlatan cinsten.. nette tam istediğim gibi bişey bulamadım..
 
bende yeni basladım 12c508 le bu pic bile girmiyordur belki ama ilk denemeleri bunun ustunde yapmak geldi içimden bi rgb led surucu sordum gecenlerde ustunde bu pic vardı 20 lira dedi 3 tane ırfz44n vardı bide ama kendim yapmak istedim ogrenmek için bakalım beerebilecekmiyim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst