Pic Programlama

tolgahan

Üye
Katılım
9 Eki 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar Merhaba ;
Benim 8 adet röleyi pic16f877 ile kontrol etmem gerekiyor.Tuş takımından girilecek olan rölenin aktif ve deaktif zamanları doğrultusunda ilgili röle aktif olacak ve deaktif süresine gelindiğinde röle tekrar pasif konumuna dönecek. Bu projede pic programı konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
 
Evet arkadaşım proje dersinde aldığım bir ödev elektronik konusunda bilgim var fakat pic programlama hakkında hiç bir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ?
 
Siz 27 yaşında ne öğrencisisiniz anlamıyorum. Size işkence olsun diye mi veriyorlar bu ödevleri. Madem bilmiyorsunuz bu işi almayın..
 
arkadasım sen bir basla projeye bakalım yapamadısın takıldıgn yerlerde yardımcı oluruz.(ccs c kullanıyorsan)
 
Tolgahan arkadaşlara bende katılıyorum biraz işe başlan lazım olduğu gibi ihale olarak işi veriyorsun.ISIS programını kur simülasyon için sonrada eğer yazılımı nerde yapmak istiyorsan onuda kur PC ne .İşe bir başla nerde takılırsan onu yazarsın buraya.Ama üye arkadaşlardan bunu yapan vardır mutlaka onlar sana burda uzun uzun şöyle şöyle yap diye anlatacaklarsa başka.Bu uygulama benim denediğim çalıştırdığım bir iş seneler önce ama arşivden bulup sana göndersem yada bu nasıl burayı nasıl yapacaz diye bir sürü akabinde soruların olacak.Kolaygelsin.Sen işe bir koyul bakalım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst