Pic Programlama kartı.

darkness16

Üye
Katılım
25 Nis 2011
Mesajlar
48
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,

Mekatronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim, Lisede de mekatronik bölümü okudum . Lisede bu kartlar hazır olduğundan biz sadece programı yazıp içine atıyorduk . Bana sadece pic ' e program atabileceğim bi devre lazım Ders yoğunluğundan dolayı kendim yapmakla uğraşmak istemiyorum . Sitede bu tarz çok konu var ama uygun öğrenci işi bi devre göremedim 70 tl den başlıyor hepsi ben daha uygun bişeyler arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Diğer konularda aradığımı bulamadığım veya paylaşılan linkler kırık olduğu için konuyu açtım umarım yardımcı olursunuz .

İyi çalışmalar..
 
Hangi pici programlayacaksin?Devre Usb uzerinden mi pc ye baglanacak?
 
evet usb üzerinden pc ' ye bağlanacak şuan için 16f84 gibi işimi görücek pic leri programlayacak bi kart olsa işimi görücek.
 
Hocam araştırmanız için teşekkürler. Benim için en uygunu budur heralde sizin düşünceniz nedir ?
 
Hocam araştırmanız için teşekkürler. Benim için en uygunu budur heralde sizin düşünceniz nedir ?
Seri port programlayıcılar daha uygun fiyatlı olabiliyor. Usb ler biraz daha pahalı tabi. Bu programlayıcı şimdilik işini görür ama niyetin pic le daha profesyonel uğraşmaksa daha profesyonel programlayıcı alsan iyi olur tabi. Satıcı ile iletişime geçip biraz daha indirim yapmasını söyleyebilirsin. Bilgisayarınızın işletim sistemin nedir bilemiyorum, uyumluluk kontrolü yapmayı unutmayın.
 
win7 ultimate kullanıyorum uyum sorunu çıkmaz büyük ihtimalle satıcıyla iletişime geçip teyit ediyim. Profesyonel uğraşmayı planlıyorum tabikide fakat öğrenci olunca o fiyatlara çıkmak zor oluyo :) yardımınız için teşekkürler :)
 
gg ' deki üründe win7 uyumlu diyor direk sanalpazardaki uyumluluğunu değişip yönetici izni gibi xp ye göre tasarlanmış ama win7 de çözüm olur tarzında bişey yazmış . İkisiylede konuşmakta fayda var ikisiylede görüşeyim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,040
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst