Pic 16f84a İle Display'lİ Alarm'li Saat

feezent kardes cehaletimi hoş gör devre alarmlı demişsin lakin ben bir buzer göremedim,alarm olayı kırmızı led ile mi oluyor acaba..?Bu konuyu biraz acarsan sevinirim netekim devreyi yapmakistiyorum tesekkurler...
 
evet alarmını görebilmek isteyenlere yapılmış bir tercih idi led kullanmam eğer buzzer bağlayacaksanız yapmanız gereken ( led'i söküp buzzeri takmak olacaktır ;) )
 
ya beyler deli olcam bu devreyi bredboarda kurduğumda çalışıyor fakat baskı devre üzerine yaptığımda çalışmıyor biyerlerde hata yapıyorum ama hatayı bi türlü çözemiyorum acaba aranızda baskı devresini çizmiş varsa lütfen paylaşabilirmi ödev çünkü pazartesine kadar lütfen biri yardım etsin
 
teşekkürler kardeş devre için bişey soracaktım saatte sapma olayı oluyormu onu soracaktım.
 
arkadaşlar bunu c ile yazilmis olani yok mu assembly karisik geldi
 
merhaba,

bana 16f84A ile yapılmış ledli analog saat devresi lazım.Bu konu benim dönem ödevim ve hiç bir yerde bununla ilgili bilgi bulamadım.Bu konuda bana yardım edebilir misiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar
 
freezent rica etsem bana asm kodlarının açıklamasıyla birlikte atar mısın. bu hafta sunum yapmam gerekiyor çok lazım
 
Konu sahibi 1 yıldan beri foruma uğramamış. Şansınız varsa belki uğrar. Asm kodunuda vermiş zaten, tüm satırların ne anlama geldiğini yazmasını istiyorsunuz?
 
Konu sahibi 1 yıldan beri foruma uğramamış. Şansınız varsa belki uğrar. Asm kodunuda vermiş zaten, tüm satırların ne anlama geldiğini yazmasını istiyorsunuz?
Evet tüm satırlar olmasada biraz azmasını istiyorum nette araştırdım bulamadım ve salı günü sunum yapmam gerekiyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,166
Mesajlar
915,612
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst