Pet Şişe Dolum Seviyesi

Kamera sistemiyle olabilir. geçen gün böyle bir çalışma denedim. 18000 şişeyi sorunsuz algılar. Cognex in Cherker kameraları var bunlar işini sağlar.linkten ürüne de bakabilirsin.

Kamera Sensörler, Kamera Sensörleri.
 
Kamera sistemiyle olabilir. geçen gün böyle bir çalışma denedim. 18000 şişeyi sorunsuz algılar. Cognex in Cherker kameraları var bunlar işini sağlar.linkten ürüne de bakabilirsin.

Kamera Sensörler, Kamera Sensörleri.
Verdiğiniz link üzerinden bir ön inceleme yaptım. Yarın iletişişm kurup işin maliyeti hakkında bilgi alacağım. Tabi kameralı sistem daha padalı olsuğu için önce alternatif çözümlere de bakacağım.Bu iş için kapasitif sensör yada yoğunluk sensörleri ile de sonuç alabileceğimi söylemişlerdi ancak stabil bir çözüm de olması lazım tabiki .İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
 
Umarım çok para vermemişsinizdir ve yurtiçi bağlantısı vardır ?
Çünkü bunu yurt içinde çok daha uygun maliyetle yapmak mümkün.
 
Henüz para vermedim araştırma aşamasındayım. Kameralı sistemle yaklaşık 2000 Euro gibi rakamlar çıkıyor ( tabi bu sadece kameranın fiyatı ). Daha ekonomik nasıl halldebilirim diye uğraşıyorum.
 
keyence marka kamera sistemlerini de inceleyebilirsiniz.
 
bır fikir olarak suyun içindekı molekuller maden parçalarının oranı nedır örnek fosfor varmı bu yoldan çozum arayabılırsınız şişenin içindekı suyun ıstedığınız yere kadar doluluk oranını işik vererek yansımayla tespıt edebılırsınız
 
Merhaba,

Temsilcisi olduğumuz Keyence Algılama sistemleri ile ilgili size bu konuda yardım edebiliriz. Bu uygulamayı daha önceden farklı su firmalarında da denedik.

Bu konuda bir yardım talebinde bulunursanız benimle irtibata geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz şehire göre size yetkili bir arkadaşı yönlendiririz.

Saygılarımla.
 
ürünlerinizi inceleyeyim daha sonra uygun bir zaman da sizinle irtibata geçerim
 
senin istediğin sistemlere benzer uygulamalar yapıyoruz.24000şişe/saat uygulamaları yaptık.istediğin uygulamayı kapasitif sensörle yapabilirsin.bir reflektörlü sensör şişe varmı kontrolü yaparken kapasitif sensörde şişe içerisindeki ürünü kontol eder.kapasitif sensörü biraz yukarı koyarsan yarım şişe leride ayıra bilirsin.bu iki sensörü bir plc veya akıllı röleyle kontrol edip bir pistona komut verip boksör olarak kullana bilirsin.kolay gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst