Perde motoruna sanoff wifi röle olur mu

sngebey

Üye
Katılım
19 Ocak 2020
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
35
Merhabalar,
Evimdeki stor perdeler motorlu ve yaylı anahtarlara basılı tutmak suretiyle kapanıyor veya açılıyor. Anahtarın arkasında motordan gelen 2 kablo ve bir de faz kablosu var. Faz iki kablodan birine dokunduğunda açıyor diğerine dokunduğunda kapanıyor. Nötr kablo ise motorun orada yukarıda. Ben anahtarı iptal etmeyi düşünüyorum. Storun olduğu yere yukarıya 2 kanallı sanoff wifi röle koysam ewelink uygulaması üzerinden perdeyi kontrol edebilir miyim? Aslında sormak istediğim şu bu wifi rölenin tanıtımı lamba anahtarı gibi yapılmış. Yani uygulama üzerinden anahtarı açtığında sürekli akıö verecek şekilde. Ama perde motoruna gidecek akımın perde tamamen açıldıktan veya kapandıktan sonra durması gerekir. Bu röle ile bunu sağlayabilir miyim? Yardımlarınızı istirham ediyorum. Wifi rölenin linki: https://www.direnc.net/sonoff-dual-wifi-role-karti
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Perde motorunu aşağı ve yukarı yönlerde sonlandırma swiçleri şu halde zaten durdurmuyor mu ? Bizdekiler yazdığım gibi, kolaylıklar..
 
Şu anki switchler duvardaki anahtarlar. Örneğin indirme tuşuna Basılı tutunca indiriyor. Elini çekince duruyor. Ama sonuna kadar basılı tutup elini çekmezsen indirme bittikten sonra motor duruyor.
 
Verdiğiniz linkteki resimler tekli çıkışa sahip ürüne ait. Rölelerin bağlanma şeklini ve çıkışlarını tespit edin ihtiyacınıza göre gerekirse çıkışları değiştirin - düzeltin. Bilginiz yoksa röle konularına göz atın bilgi sahibi olunuz. Şu ürün daha uygun konu detaylı geçiyor;

https://community.home-assistant.io/t/sonoff-dual-window-cover-with-set-position/50503/35
 
Anladığım kadarıyla min max switchi normalde kapalı yani ileten bir şekilde çalışıyorsa istediğiniz gibi bir modül takabilirsiniz. Fakat attığınız linkteki ürün bana da 2 dense de tek kanal gibi geldi resminde bir hata yoksa.
 
Merhabalar.
Sonoof röle kartında basılı tuttukça röle çıkışı veren mod var diye biliyorum.
Şayet varsa dediğiniz olur
 
Ewelink üzerinden olmaz, ama uzaktan kumanda takılabilir. Tabi perdeyi görerek kullanmak şartıyla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,282
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst