pensampermetre vs digital multimetre


Ben,her iş için,ayrı alet kullanmayı daha uygun ! buluyorum.Multimetre,pens ampermetre,güç ölçer olarak ayrı ayrı.Birinin başı yenirse ! hepten çaresiz kalmamak yönünden.
 
True RMS olmasına dikkat edin.Hem multimetrere,hem de pansampermetreye ihtiyacınız var.Hioki,Fkule,Chauvın Arnouks ilk tercihleriniz olsun.Ne kadar pahalı,o kadar kaliteli !

Ne kadar pahalı o kadar kaliteli katılmıyorum. Örneğin Japon ürünler Japonya'da döviz parametresinden ötürü Fluke'den pahalı fakat Yen-TR parametresi ile buraya ucuza geliyor. Bence Japonların Kyoritsu gibi bütün ürünleride Fluke'den kaliteli.
 
arkadaşlar merhaba, bir fabrikada teknisyenim. arızalı makinalara bakıyorum. bazende tesisat işi çıkıyor.. şimdi bir sorum olacak. şimdiye kadar tes 3010 pensampermetre kullandım. işe başladığımda o vardı.. fakat daha önceki iş yerinde de fluke multimetre kullanıyorduk.. pensampermetre bozuldu. şimdi kararsız kaldım. acaba multimetre mi yoksa ampermetremi alayım.. hangi marka tavsiye edersiniz. birde bu true rms özelliği var. o konu hakkında da çok bilgi sahibi değilim. iyi çalışmalar. şimdden teşekkürler

RMS ölçüm yapan ürünler tepe değerin kök2'sini alarak sana ölçüm sonucunu verirler. Eğer sinüs sinyalin bozuk ise tepe değerinin kök2'si sana hatalı sonuçlar verecektir. Bu sebeple bozuk sinyallerde true rms cihazlar tercih edilmelidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,474
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst