Peltier klima

Evet, haklısınız, verimliliği çok düşük, bunu zaten, değerleri ile yazdım.

Ancak keşke Peltier Modül kutularının üzerine "Bu bir buzdolabı değildir, hele klima hiç değidir, Kullanıması sakıncalıdır" yazsalar, kullanıcılar daha rahat anlar ve atla deveyi karıştırmazlar.

Mukayese ettiğimiz şeylere bakalım, biri 4cm*4cm küçük bir parça diğerleri bunun yanıda dev kalır, Peltier cüce bile olamaz.

,Ve ne gariptirki 4 sene önce bir güvenlik kulubesine konmak üzere yaptığım,(bu forumda yazdığım gibi) bir modülü kullndılar, ve hiç problem yaşanmadı.
Üstelik voltajı tersine çevirerek soğuk havalarda bile kullandılar, yalnız iç mekan fanı nı biraz kısmak gerekti.
Darısı İnvertör ile Baraj karşılatırmasında.
Kalın sağlıcakla.
sayın @AG Mehmet ustam, verimlilik her zaman kullanılabilirlik esasına bağlıdır. bekçi kulubesi, gsm iletim verici tesisleri, tıbbı cihazların bir kısmında kullanılıyor olması ayrı, ticari olarak ev- dükkan- işyeri gibi yerlerde kullanılması ayrı şeyler. böyle kullanılan yerlerde enerji tüketimi ikinci planda oluyor ve standart kullandığımız genelde soğutma sistemleri her zaman her yerde işe yaramıyor. emperyal - kapitalist sistemde getirisi oldukça düşük. yani artılar ve eksiler piyasa şartlarında tu kaka diyor. bir şekilde değişik bir pencereden bakalım indüksiyon ısıtıcılar harika ama kullanımda oldukça pasifler ve bir kalorifer sistemi yaparsanız (ki nette araştırın örnekleri var) kullanılabilirlik çok profesyonellik gerektiriyor ve pahalı. hem yapmak hem de enerji tüketimi bakımından. olaya sağlık açısından başka bir açıyla bakalım; (yaşadım) biz erkeklerin baş belası prostat rahatsızlığı, yani büyümesi. uzmanlar çareyi bulmuşlar. devlet hastanesi bir şey yapmıyor ameliyata gün almak filan anlatmasam da olur verdikleri ilaçta zaten tedavi etmiyor. özel hastanede direk bıçak . sonuçta para kazanacak yaptırdıkları testlerde yani yekün tutuyor. ama hiç kimse ameliyat sonucunu söylemiyor. (ameliyattan sonra normal yollardan çocuk sahibi olma yeteneğini kaybediyorsun). peki prostatın çaresi ne? bitkisel bir ilaç ve meşhur FDA kullanım lisansını vermiyor. ameliyattan ve diğer tedavi yöntemlerinden de çok ucuz.
yani her işe yarayanı kullanamıyorsun, hatta adını bile duymuyorsun. ve herkesin işine de yaramıyor....
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,313
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst