PCS7 V7 SQL Server Yükleme Hatası Yardım

serdalyen

Üye
Katılım
28 Tem 2007
Mesajlar
33
Puanları
1
arkadaşlar PCS7 V7 yüklemesini yaparken wincc 6.2 yüklemesi için sql server 2005 i yüklememi istiyor. yükledim ama yüklediğimi görmüyor. reset atıp tekrar denedim nafile .görmüyor yüklememi istiyor. bu sorunla karşılaşan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaslar
Bende de benzer bir sorun var.
Herseyi yukledim. WinCC6.2 icin Server native client 9.00.2208i yuklememi.
Programla gelen hicbir dvd veya cd de bu yok.
Ne yapabilirim
 
arkadaşlar selam. PCS7 V7 sql server yükleme hatası yardım? bu soruna çözüm bulan varmı? benim işletim sistemi vista home basic. ve bendede kurulum esnasında problem çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim. mssql server 2005 sorun yaratıyor.
 
arkadaşlar yokmu yadımcı olabilecek biri. kuramıyorum sql server 2005 i. ayarları yaptım tam setap başlıyo uyarı geliyo kurulum yarıda kesiliyo acil yardımm. ekrana çıkan uyarı ekte.
 

Ekli dosyalar

  • mssql_server_sorun.jpg
    mssql_server_sorun.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 42
kasap78 arakadaşım sana şöyle yapmanını öneririm ;
senin sorunun sql2005 ile olduğu için ve vista kullandığın için ilk önce git bir yerden sql2005 sp2 bul bitek vista da bu çalışır bunu kurarkende benim daha önce bu konuyu açıkladığım şeylere dikkat et ve arkasında wincc v7.0 kur ki bu birtek vista ile çalışır ... kolay gelsin
 
sql 2005 hatası çözulur ve daha sonra dil hatası gelir xp ingilizce olacak
 
"PCS7 V7.0" Windows XP dışında diğer işletim sistemleri ile uyumlu değildir.SQL serverin üst versiyonunu yüklesen bile bu durum PCS7 yüklemesinde yine problem yaratacaktır.
 
Arkadaşlar,

İlgili sistem (PCS7 veya WinCC) ve versiyonunun hangi işletim sistemlerinin hangi versiyonlarını destekledikleri kurulum CD'lerindeki readme.txt'lerinde yazıyor !!!

Selamlar,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,479
Kullanıcılar
449,893
Son üye
bozwolf

Yeni konular

Geri
Üst