Hayırlı olsun,elinize sağlık.Bu gerçekten atlanılmaması gereken bir bilgi.Ben de ne zamandır Sony CDP S27 player ımı bu atlamalardan dolayı dinleyemiyordum. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum.Bu paylaşımınız çok iyi oldu.Teşekkürler.@Mr_YAMYAM hocam iki sene önce hatırlarsanız optik Laseri ömrünü dolduran 1989 model CDP 770 için veliexpress den KSS 210A Laser modül satın almıştım. Günlerce uğraşmıştım ama Laser modül çalışmamıştı. Modülün arızalı olduğunu veya montaj sırasında bozulduğunu düşünmüştüm. Ama geçen gün yotube da bir videoda modül üzerinde koruma amaçlı jumper yapıldığını modülün montaj öncesi jumper ın açılması gerektiğini öğrendim. Bugün hemen laser modüldeki jumper i kaldırdım ve bingo. CDP-770 tıkır tıkır çalıştı. Satıcı firma bu konuda hiçbir bilgilendirme yapmamış. Ama tecrübe ile öğrenmiş oldum.Bu değerli bilgi forumda bulunsun.
Statik akımlara karşı, lazer pick up modülünü koruyor.Jumper'In neyi koruduğu hakkında bilgi var mı?
Feng Shui (hava ve su); eski bir Çin öğretisi demektir. Yaşam enerjisini evinizin her alanına yaymayı amaçlayan bir halttır. The Simpson, bir bölümünde; Feng Shui yi kalitesiz Çin mobilyalarını satmak amacıyla uydurulmuş bir zırvalık olduğunu iddia edip tiye almıştı.