PC'ler ve teknolojik sohbetler.

İyi bir nokta elinize sağlık. Güzel tespit.

Keyifli dinlemeler.
 
@Mr_YAMYAM hocam iki sene önce hatırlarsanız optik Laseri ömrünü dolduran 1989 model CDP 770 için veliexpress den KSS 210A Laser modül satın almıştım. Günlerce uğraşmıştım ama Laser modül çalışmamıştı. Modülün arızalı olduğunu veya montaj sırasında bozulduğunu düşünmüştüm. Ama geçen gün yotube da bir videoda modül üzerinde koruma amaçlı jumper yapıldığını modülün montaj öncesi jumper ın açılması gerektiğini öğrendim. Bugün hemen laser modüldeki jumper i kaldırdım ve bingo. CDP-770 tıkır tıkır çalıştı. Satıcı firma bu konuda hiçbir bilgilendirme yapmamış. Ama tecrübe ile öğrenmiş oldum.Bu değerli bilgi forumda bulunsun.
Hayırlı olsun,elinize sağlık.Bu gerçekten atlanılmaması gereken bir bilgi.Ben de ne zamandır Sony CDP S27 player ımı bu atlamalardan dolayı dinleyemiyordum. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum.Bu paylaşımınız çok iyi oldu.Teşekkürler.
 
20cmlik Tesla ARN6608 hoparlör gördüm ve temiz görünüyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...la-20-cm-midbass-hoparlorler-1182229438/detay

Westra'dan sonra kendi adıyla üretimini devam ettirmiş bir marka. Sadece aynı kalitede midir bilmiyorum.

Revize edilmiş versiyonu olsa gerek şu fiyattan satılıyor: https://www.alifragis.com.gr/ell/product/Woofer-8-Tesla-60watt-ARN-66086618
Datasheet vs bulamadım ne yazık ki.

Bir de acep bu hoparlörler nasıldır?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...k-sistemleri-canton-ct-1000-1188238691/detay/
 
CANTON'lar fena değil.


NOT:
CANTON'lar senin westralarla yarışımaz haa.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,004
Mesajlar
944,678
Kullanıcılar
454,663
Son üye
Lütfiye kaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst