PCB üretimi ve dizgi yapan firma

deltas

Üye
Katılım
1 Ocak 2009
Mesajlar
237
Puanları
31
Merhaba ,
PCB üretimi ve dizgisi yapan tavsiye edeceğiniz bir firma var mıdır?

Yaptıracağımız PCB prototip'tir. Yani 1-2 adet üretim yapılacak. Yaptıracağımız kart; arduino+modül'ün tek kartta birleştirilmiş hali. Böyle bir kartın malzeme dahil tahmini fiyatı (fiyat aralığı) hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
kart uzerıne montaj olacak malzemelerın listesını veya devre şemasını koyman lazımkı fikir verılebılsın pcb kaç katlı? entegrelerın ebatları bacak aralıkları smd veya dip malzememı olacak belırtmen lazım bence
 
Merhaba @tekin126 ,
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası ben elektrik ve elektronikçi değilim. Bu konulardan fazla anlamam. Daha önce piyasaya böyle bir iş yaptırmadım. Daha doğrusu tecrübesizlik diyeyim. Listeyi kontrol edip mesajıma ekleme yaparım.
Tavsiye edebileceğiniz bir firma varmı?
Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar..
 
merhaba siz yanılmıyorsam bir devrenın prototıpını yaptırıp sonuç alınırsa devam edeceksınız pcb ve kart montajı yapan firmalar adetlı çalışır enaz 1000-1500 adetten aşaği yapmazlar siz önce tasarımcı bulup devreyı yaptırın veya pcb çizimini bir pcb firmasına bastırıp montajı kendınız veya elektronik işi yapan bırıne yaptırın bende aynı sistem çalışıyorum devrelerımı pcb bastırıp kendım montaj yapıyorum pcb yaptırmak için bırçok firma var bu aralar yaptırmadım araştırıp uygun fiyat verenı bulmak lazım kolay gelsın
 
Merhaba @tekin126,
Hocam daha önce Çin'deki bir firmaya yaptırmıştım. Ancak çok kalitesiz bir ürün geldi. Türkiye'de de prototip yapan firmalar olacağını düşünüyorum.
PCB çizimleri grabber dosyası olarak mevcut. Daha önce yaptırdığımız için tüm dosyalar var. Ancak PCB'yi yaptırıp lehimleme olayına geçtiğimizde onda da ayrı sıkıntılar yaşıyoruz. smd lehimleme problem çıkarıyor. Entegrelerde ve mikroişlemcide özellikle. Burada bulamazsam Çin'deki başka bir firmayı deneyeceğiz.
Teşekkür ederim. İyi çalışmalar..
 
Merhabalar,
Hem prototip, hemde seri üretim konularında yardımcı olabiliriz. Sıfırdan tasarım, yazılım ve üretim konularında da destek olabiliriz.
İstanbul-Pendikteyiz.
Mesaj atarsanız görüşebiliriz.
Saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst