PC olmadan CNC kontrolör

ben onlar için demiyorum senin için bizim için diyorum.
ekransız çizimi göremeyiorum diyenler için diyorum ;)
 
Valla ben bilgisayara rağmen çizimi göremiyorum. Dizüstünde kurulu olan Mach3 ekranında takım yolu hiç görünmüyor.
 
Bu khz olayi ne gibi avantajlar sağlıyor?

Şu yüzden soruyorum piyasada saygı gören yüksek fiyatlı( smoot stepper, pdm, gecko) kontrol kartlarının hepsi 100 150 khz.

Khz ler haberleşme hızı mach3 te kernel olarak giriyoruz pc ve kontrol kartı ne kadar kaliteli ise haberleşme hızı o kadar iyi olur
Usb ve ethernet te 2mhz olanlarıda var
 
@Suat_Korkmaz Mach3 screen designer ile editleme çok kolay. büyük bir ekran ayarlayabilirsin. Çok çok kolay. Sadece ekle diyorusun ve fonksiyonun seçiyorsun. Ben DRO ve butonları böyle ekledim.
 
Şu an oralara gelmedim. Ama adamın bir yapmış. Diğer başlıkta paylaştığım gönye testere videosunda. Yorum bölümünden nasıl yaptığı sorulabilir.
 
Neden görünmüyo abi farklı bir sorun mu var.
Bilmiyorum. İlk başlarda görünüyordu sonra görünmemeye başladı. Siyah zemin üstünde yeşil bir çerçeve görünüyor sadece. 1 yıldan fazla süredir böyle ama çalışmaya engel olmadığı için irdelemedim.
 
Ya şirketteki bilgisayarıma demo mach3 ve screen set kurdum. Hoşuma gitmedi. Galiba standart görüntüye çok alıştım. Öyle devam edeceğim.

CNC'nin bilgisayarında denemedim yani screenset 2010'un bendeki toolpath sorununu çözüp çözmediğini bilmiyorum. Neyse önemli değil yahu. Belki Mach3'ü tekrar kursam düzelir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst