pc klavye sorunu

devil190795

Katılımcı Üye
Katılım
9 Eki 2009
Mesajlar
981
Puanları
56
Konum
PENDIK
merhab arkdaslar elimde 2015 yılında aldıgım yenı nesıl ssd hardıske sahıp asus ultra book var pc mi ilk actıgımda klavyeden hicbir tus calsımıyor kıtlenıyor ve mause sol tusu sag tusmus gıbı gorev yapıyor ancak ekran klavyesınden i harfıne sadece i farfıne bastıgımda (pc ekranı dokunmatık) klavye tusları acılıyor sadece @ tusu calısmıyor bırde pc acılırken klavyeden herhangı bır tusa acılına kadar basıp basıp cekersem klavye pc acılınca normal olarak calısıyor pc ye 3 4 defa format attım backup yatıptım olmadı asus ile gorustum bios guncelle dedı onuda yaptım gene olmadı bu konuda yardımcı olabılecek vamıdır acaba
 
benim bildiğimde bios günceleme yapınca düzeliyordu sende neden düzelmedi acaba
 
vallahi bilmiyorum garantısıde bıtti gotrsem kım bılır ne kadar isderler bende
 
Merhaba,
Bu ultrabook ların uyuz eden klavye mause sorunları gerçekten insanı yoruyor. Durumunu gayet iyi anlayabiliyorum ve çok fazla yapabileceğin bir şey yok diyorum. %90 mause touchpad ve klavyende sorun var. Bu sorun flex kablosundan kaynaklı olabildiği gibi bağlantı yerlerinden belki klavye iç elektronik ünitesinden de olabilir. Benimde benzer şekilde toshiba ultrabookta başıma gelmişti. Sabit hareket etmeyen bir yerdeki flex kablo nasıl oluyorda arızalanıyor diye servise ısrar etmeme rağmen teknik bir bilgi paylaşmamışlardı ama verdikleri cevapta flex kablo arızası olmuştu. Bilgisayarınızın modelini belirtmemişsiniz ama umarım klavyesi (benim makine gibi) kasaya yapıştırma değildir. İnternette bir araştırma yapın eğer uygun fiyatlıysa hiç uğraşmadan değiştirin gitsin değilse ultrabook oldumu servis açma kapamaya bir dünya para ister zaten.
Bu arada ben kendim sökmüş ama garantiden yaptırmıştım. Sıfırı pahalı ise çıkma vs bir bakın temiz denk gelirse değerlendirebilirsiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst