Parsic nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benhur

Üye
Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
321
Puanları
1
Yaş
29
PARSIC nedir?
Parsic, Swen Gosch tarafından hazırlanmış bir pic programlama yazılımıdır. Parsic programının web sitesi Impressum adresidir.
Parsic ile temel elektronik bilgisi olan herkes pic programlayabilir.


Parsic ile pic programlarken en küçük işlem için onlarca satır kod yazmanız gerekmez. Parsic ile pic programları yukarıdaki animasyonda görüldüğü gibi görsel elemanlar kullanılarak tasarlanır (PLC programlar gibi).

Parsic ile pic projeleri hazırlarken projenizi anında test edebilir, gördüğünüz eksiklikleri anında giderebilirsiniz. Oysa ASM, PİC C, PİC BASİC gibi diğer tekniklerde programınızı tasarım aşamasında test edemezsiniz. Hazırladığınız kodları Proteus ile hazırladığınız devreye yükleyerek deneyebilirsiniz. Parsic ile pic projelerinizi daha tasarım aşamasında test edebildiğiniz için projelerinizi çok hızlı bir biçimde geliştirebilirsiniz.

Parsic ile bir pic için hazırladığınız projeyi, küçük birkaç değişiklik ile başka bir pic'e uyarlayabilirsiniz. Bu işlem esansında Parsic gerekli birçok ayarı kendi yaparak sizi gereksiz vakit kaybından kurtarır, böylece asıl işiniz olan tasarıma yoğunlaşabilirsiniz.

Parsic bu kadar güzel bir programda neden yaygın değil?

Parsic çok gelişmiş bir pic programlama tekniği olmasına rağmen yaygın kullanılmamasının tek nedeni yapımcısı Swen GOSCH'tan kaynaklanmaktadır.

Parsic programının web sitesi olan Impressum adresinin sadece Almanca olması, sitede program hakkında yeterli bilgi olmaması, ayrıca Parsic'i anlatan iyi bir kaynağın olmaması maalesef programın kullanımının yaygılaşmasının önündeki en büyük engeldir. Hazırladığımız bu eğitim seti ile PARSİC programının çok daha yaygın kullanılacağından eminiz.

sitemizde crackli paylaşım yasak olduğu için aşağıdaki linke tıklayıp ordaki linkten indiriniz...

Parsic 3.56 Full
 
sitemizde crackli paylaşım yasak olduğu için aşağıdaki linke tıklayıp ordaki linkten indiriniz...



Program tanıtımınız tamam, fakat dolaylı yoldan link vermenin serbest olduğunu kim söyledi?

Arayan crack'lısını bulur, bizse hiçbir şekilde alet olmamayı tercih ediyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,833
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst