Parlatıcı Gözü Temizlenmesi...

ersagun40

Üye
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
324
Puanları
1
Arçelik 6060m model bulaşık makinesinin, parlatıcı gözüne deterjan konulmuştur. Açmaya çalıştım fakat sökemedim. Bunu açmanın bir yolu var mıdır?
 
deterjan kutusunu yerinden söküp temizlemek gerekir ancak tecrübe vedikkat isteyen bir iştir. deterjan kutusnun geçtiği tırnaklar bıçak kadar keskin ince saçtır. elinizi bile parçalayabilirsiniz. malzemenin yenisi 25 tl tecrübeli bir ustaya ya da servisde değiştirin en uygunu olacaktır.
 
Merhabalar,
kanyak ustama katılıyorum ancak söküp takmak çok zahmetli ve riskli.eğer siz daha pratik bir yöntemle yapmak istiyorsanız bildiğiniz serum hortumu çapında bir hortumla basınçlı su vererek hazne içini temizleyebilirsiniz.kutu presli olduğundan açma şansınz yok.ön kapağı komple açın basınçlı suyu parlatıcının yüklendiği bölümdeki sıvı akışını şağlayan bölümden içeriye yollayın biraz zaman alacaktır ancak sorunsuz temizlik yapabilirsiniz.

kolay gelsin
 
Sıvı deterjan mı doldurdunuz?

Eğer mümkünse sıvı deterjanı şırınga ile çekebilirsiniz. Ya da az miktarda doldurulduysa parlatıcı ayarını en yüksek kademeye alarak birkaç kez son durulama işlemini tekrarlatabilirsiniz.
 
Sıvı deterjan ustam. Çıkma bir deterjan kutusu bulduk. Bulaşık makinası tamirinde tecrübeli bir arkadaşa değiştirttim. Ya da değiştim dedi, Sezercan ustanın dediği gibi temizledi. :) Bilmiyorum ama sorun halloldu.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst