Park lambası arızası

Ali tosun

Üye
Katılım
3 Eyl 2019
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
19
Selam arkadaşlar fiat albea 2009 model aracıma aşagıda linkini bıraktığım kayan sinyalli gündüz ledinin taktım ledin 4 kablosu var bunların ikisi sol ve sağ sinyal diğer ikisi artı ve eksi ürün parkları açınca çalışacagı için artıyı parklardan aldım kayan sinyal parklar kapalı oluncada çalışsın diye eksiyi de aküden aldım fakat araba park lambası arızası verdi acaba park lambasına biraz fazla yüklendiği için parklar arıza vermiş olabilir mi? Ama benim sorum şu arızayı silmek için parklara 12v luk bir röle taksam işe yarar mı? Ürün bu
https://www.fthgarage.com/urun/rgb-flexible-led/
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Genelde bu tür lambalar led olduğundan flamalı ampullere göre daha az akım çektiklerinden araç konfor beyinleri ampulun efsafını/özelliğini kaybettiğini anlayıp arıza verirler. Mümkünse CAN-BUS destekli, arıza ışığı yaktırmayanlardan almak gerekir. Ya da paralel bir taş direnç ile orijinal flamalı ampulun çektiği akımı çekecek hale getirerek konfor modülü aldatılabilir.;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst