paradox cep telefonu değiştirme

kesinlikle eminim, ev telefonum zaten. daha önce çalışıyordu. 7+4 şeklinde mi girilecek yoksa tek bir seferde mi girilecek numara net değil sanırım.
siz 7+4 şeklinde dediniz, alarmı aldığımız kişi tek bir seferde girdirdi.

zaten girerken de uyarı sinyalini olmayacak yerde veriyor. Mesela yedinci tuşlamadan sonras değil sekizinci tulşlamadan sonra veriyor.

bir iki dökümanda da 8'li iki bölümden oluştuğunu görmüştüm. 04 sekiz; 05 de sekiz dijitten oluşuyor sanırım. Ama mesela siz ilk yedi rakamı gir bekle demiştiniz. beklemekteki amaç ne ya da ne kadar beklemeli anlamadım.
 
merhaba....şimdi tekrar baktım dökümanlara...ilk 8 rakamı girmen gerekir ....sonraki kısmı ise devamındaki kalan 3 rakamı gir...
 
yani,

04 yazıp ilk sekiz rakam sonra, 05 yazıp kalan 3 rakam, sonra 5 kez TBL;
06 yazıp ilk sekiz rakam sonra, 07 yazıp kalan 3 rakam, sonra 5 kez TBL mi?
sonra da clear, clear, clear yapıp çıkış mı?
 
enter ,,clear clear yap ..çık...
 
heh, enter meselesi.

ilk telefondan sonra enter, ikiniciden sonra da enter mı yoksa her iki telefonu da girdikten sonra tek bir enter'la mı bitiriyoruz işi?
 
yardımlarınız için teşekkür ederim, sizin dediğiniz gibi de olmadı, satın aldığım kişiyi de bu akşam arayıp telefonda tekrar birlikte yaptık, yine olmadı. Hatta acaba kablolarda mı problem var diye panelin içini açıp paralel telefon bağlayıp cep telefonumu aradım, arıyor. hatta sorun yok ama olmadı işte.
Evimin civarında bir alarmcı bılabilirsem çağırıp yaptıracağım artık.
Tekrar teşekkürler.
 
arkadaşlar gerekli herşeyi sizinle zaten paylaşmış alarmcısaliminde sizin aradıgınız kişide dogru anlatmış sistemde tbl yanmasının sebebi hata oluştugunun belirtisidir büyük ihtimal tbl ye bastıgınızda 7 yanıyordur siz telefon numaralarını tekrar girin girirken ilk 7 haneden sonra bibibibip diye ses çıkar orda yanlışlık yapmayın sonrasına devam edin ve 5 defa tbl basın
 
aynen dediğiniz gibi yapıyorum. olumsuz.
ya söylenen test etme sistemi çalışmıyor, ya da başka bir bozukluk var.
enter+2828+tbl yapınca çıt sesi geliyor kutudan, telefon filan çalmıyor.
biraz problemli sistemler herhalde bu ev alarm sistemleri.
 
Arkadaşım son kullanıcı servislerini kendisi yaparsa alarmcılar ne kazanacak ? sana tavsiyem servisini çağır ve baktır herkese bildiği iş güzel
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst