Parça Ticareti Yapan Arkadaşlara

cncarastirma

Usta Üye
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
931
Puanları
166
Yaş
43
Selamun aleyküm
Elektronikte dağınık kalmış ve de araştırma yapanların bilgiye ulaşma zorlukları çektikleri yerlerde çözümler üretmek amacıyla bazı çalışmalarda bulunmak gerekiyor.
Makina Mühendisleri, elektronik mühendisleri gibi önemli meslekler beraber bu işlerin ticaretini yapanlarında yardımlaşabildiği gerekli dökümanları elde edebildiği ortamların oluşturulması gerekmekte.
Bu başlığı elektronik parçalaırın toptan alım-satımını yapan ticaretcilerin kullanıcılara yadımcı olmalarını sağlamak amacıyla açtım. Elektronik parçaların kataloglarının, fiyatlarının ve yeni çıkan parçaların araştırılmaında kolaylıklar sağlayabilir.
Ticareti düzgün yapan kişiler belki burada çok faydalı olabilirler. Ticari bir alışveriş te fiyatların gizliliği mevzu olmaz. Ticareti bilenlerin fiyatları öğrenmesinde mahsur olmaz. Mesela bir proje için toptan alım yapmanın mı yoksa bazit bir sistemle işi bitirmenin mi daha avantajlı olduğunu anlayabilmemiz için gerekli fiyatları bilmemiz gerekir. Tabi her fiyat öğrenenin öğrendiği fiyata istediği gibi alış,veriş yapabileceği anlamına gelmez.
Küçük lazer fiyatları , eğer ticaretini yapabilen varsa plastik kesiminde kullanılabilen lazer fiyatları şu anki incelemeler arasıda olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst