Panasonic PLC Programı

ulas

Üye
Katılım
6 Eki 2006
Mesajlar
203
Puanları
1
s.a
panasonik(nais) plc programına ihtiyacım var. bu programın versiyonları hakkında bilgim yok. bu programı nerden edinebilirim.bir link veya programın tam ismini alabilirsem internetten bulmaya çalışacağım. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Özdisanın sitesinde hepsi mevcut ancak normal indirme ben yapamamıştım.İndirme progamları üzerinden yapıldığında indirme başarılı."İnternet Download Manager"programını kullanabilirsin.
 
arkadaşlar proğramı indirirken neden sorun yaşadınız anlamadım. ben özdisanın savıo ftp çok kolay indirdim. ayrıca proğram çok güzel hazırlanmış. fpwıngr nin similasyon proğramıda var.lütfen haksızlık etmeyelim. ayrıca proğramlama konusunda çok iyi yardımcı oluyorlar. panasonıc destek sayesinde çok çeşitli uygulamalar yapabiliyoruz.takıldığımız yerde soru sorup, cevap alabiliyoruz.
 
panasonic plc mükemmel manyetik alan koruması ve yuksek frekans koruması var . siemens s7 300 100 m ilerde n sapıtıyor . ama panasonic microdalga ürün kurutma fırının üzerinde çalışıyor . süper.
 
t@ner 74 nickli arkadaşın göndermiş olduğu link çalışmıyor. Ve resimdeki uyarıyı veriyor... Program banada çok lazım eğer varsa yöl gösterebilecek birisi çok sevinirim...

hata.jpg
 
FPWINGR
Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR/FPWIN GR/fpwin gr.rar

FPWINGR Upgrade
Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR/FPWIN GR/fpwin_gr_spv291e.rar

FPWINPRO
Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR/FPWIN PRO/FPWIN PRO 6.0/FPWINPRO6.0.zip

FPWINPRO Upgrade
Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR/FPWIN PRO/FPWIN PRO 6.0/sw_63403_0003_en_fpwinpro_onlinehelp.zip

Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR/FPWIN PRO/FPWIN PRO 6.0/sw_63403_0003_fpwinpro_sp6300.zip
 
Merhaba linkleri tekrar güncelledim

FPWINGR nin linkinde sorun olduğu için üst klasörünün linkini verdim, buradan FPWINGR klasörüne girerek FPWINGR.zip isimli dosyayı bilgisayarınıza indiriniz.

Kod:
ftp://www.ozdisan.com/PLC-PANASONIC---OK/YAZILIMLAR



 
sn. Panasonic Destek

FP0 C32CP serisinde yazdığım bir kodu (lojik+PC ile haberleşme+data register lara okuma yazma v.b.) simüle edebileceğim bir tool var mıdır. Varsa link verirseniz memnun olurum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst