Panasonic FP2SH Upload Sorunu

TyfnCTN

Üye
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
selamlar Panasonic FP2SH modelli plc için fpwin pro ile bağlanmaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam bağlantı sağlanamadı sorun ne olabilir acaba ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Toolport üzerinden bağlanmalısınız, öncelikle PC ve kablonuzdan emin olun.
KAblonun sağlamlığından emin iseniz, başka bir PC de çekmeyi deneyin, sorun devam ediyor ise PLC nin portu arızalı demektir.
 
Merhaba elimde mbddt2210 panasonıc servo surucu var buna paremetreleri girmek için pc bağlantı kablosu mevcut değil kabloyu kendim yapmak istedim fakat bir tarafı rs232 dğer tarafı 8 li mını soket bu kablonun pinlerının nasıl yapılması gerektiği hakkında bilği vermeniz mümkün mü yada servo sürücü üzerindeki tuşlarda bu değerlerde girilebiliyor mu
 
Merhaba

Bahsettiğiniz servo üzerinden de parametrelerini değiştirebilirsiniz, ancak her seferinde EEPROM a bu verileri kayıt etmelisiniz.
Ekte haberleşme kablo bağlantıları bulunmaktadır
 

Ekli dosyalar

  • Kablo_PC-Sürücü.pdf
    255.3 KB · Görüntüleme: 2
Teşekkürler Pc ile servo bağlantısı sorunsuz olarak çalıştı. pozisyon konturolu için gereken parametleri girdim ve kayıt etim şuan her özeliğini kullanarak denemeler yapıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,231
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst