palatizaörlerde yük salma

hun

Üye
Katılım
8 Nis 2008
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
palet yapma makinasında aşşağı yukarı hareket eden 3 kw lık motora bağlı atv31 sürücümüz vvardır.bu balatalı frenleme sistemine sahiptir .annni voltaj dalgalanmalarında yükü aşşağı salıyor dada doğrusu yüle beraber yükü taşıyan mıknatıs tertibatıda iniyor.bunu şuana kadar önliyemedik.sürücünün ayarları ile oynadık yine olmadı...bu asansör sistemine uygun.bir çözüm veya sürücü önerebilirmisiniz.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
3 kw lık motorun fren tertibatlı oldugunu ve sürücü ile hız kontrolu sagladıgınızı söylüyorsunuz.kullandıgımız fren tertibatlı motorların genelinde ,klemenslerine monte edilen yarımdalga damperli dogrultucu diyot vardır.bu diyot çıkışını fren bobinine baglamanın iki şekli vardır. birincisi direk klemensden motorla beraber enerjilenen yöntem ki,bu yavaş frenleme teknigidir.digeri ise motorun besleme kontaktörünün kontagından faydalanılarak yapılan yöntemdir. buda hızlı frenleme tekniğidir.sen farklı olarak sürücü kullanıyorsun.yapılacak iş,sürücüden önce bir kontaktör kullanmak ve hem sürücüyü hemde freni bu kontaktörle beslemek olacaktır.
 
teşekkürler..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst