Pabuç sıkma pensesi seçimi?

Şuan bende öyle yapıyorum ama çok sağlıklı olmadığını görüyorum.

Bu aletleri kullanan herhangi biri sorularımı cevaplayabilir mi ?

Rahatsız ettim, kusura bakmayın. Mesaj silmede yok maalesef.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ömürlük olsun diyorsan ve bu işi ticari olarak yapıp para kazanıyorsan phoneix in veyahutta weidmüller in ürümlerini araştır.
 
Arkadaşlar beni yanlış anlamışsınız. Ben kimseye tavır yapmadım. Sadece sorularıma cevap aradım. Objektif orkadaş sende yanlış anlamışsın. Ben sana rahatsız ettin imasında bulunmadım onuda nereden çıkartıyorsun asıl ben rahatsız ettiysem özür dilerim. YaşlıUzman verdiğin tavsiyelere tekrar teşekkür ederim. Ama ben soruma hala cevap alabilmiş değilim. ilk mesajda gösterdiğim ürünler bu işi yapıyor mu diye sormuştum. Ama yapmıyor demedin onun için tekrar sordum. Gerçi Öğretmen27 nikli arkadaş bu işi yaptığını söyledi ama sizden de teyit almak istemiştim. En başta söyledim zaten bu işleri amatör olarak yapıyorum. Ticaret falan yapmıyorum. Bu sebeble 60tl gibi bir rakam bana fazla geliyor dedim. Ayrıca sağlıksız işler yapmak istemediğim için bu aleti alma çabasındayım.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür diliyorum. Yanlız ben mesaj yazarken elimden geldiğince karşımdakine rahatsızlık vermeyecek, üzmeyecek şekilde yazmaya çalışıyorum buna rağmen yaptığım hata olmuşsa affınıza sığınıyorum ve herkesten aynı hassasiyeti bekliyorum.

Saygılar...
 
Estağfurullah, yazınızın ikinci paragrafını yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Baya bir zaman geçmiş ancak ihtiyacı olan konuya denk gelirse cevapsız kalmasın diye yanıtlıyorum konuyu açan arkadaş faston tip terminal sıkabilir mi diye sormuş ancak yanıt alamamış faston tip terminal sıkabilmek için pensenizde aşağıda bulunan resimdeki gibi bir bölüm olması gerekiyor hocalarım
Herkese iyi günler
images (1).jpeg
images.jpeg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,157
Mesajlar
915,504
Kullanıcılar
449,900
Son üye
adidas2131

Yeni konular

Geri
Üst