p10 panel c-power5200 programı

Katılım
27 Eyl 2013
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
48
arkadaşlar bu programda p10 rgb panelde oluşturduğum kayan yazıyı usb ye aktaramıyorum program videoları var ama sonuçta olmuyor. bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varmı acaba.
 
Son düzenleme:
hocam karta bi arza olup olmadığını biliyormusun benimde başıma geldi bi kere usb girişlerini kısa devre yaptırdım heralde ilk denemeden sonra daha usb yi okumadı c-power5200 programını kullanmadım ama diyer programlarda aynı sorunu yaşadığımda pogramı silip tekrar yüklersen düzele bilir usb biçimlendir veya başka bir usb le dene başıma geldi
 
benim problemim şu ben usbye falan atıyorumda hazırladığım slayt gösterisini panoda oyntamıyorum.hata veriyo mesela 16x16 panoda görüntüde sorun oluyo yada yükleyemiyoruz failed hatası alıyorum.tek renk ve iki renk programı yapıyorum fakat üç renkte sorun var.programı indirebileceğiniz bi sürü yer var biadres vereyim.
LedCenter----Shenzhen Lumen Electronics Co., Ltd.

burdan indirebilirsiniz.umarım siz başarırsınız =)
 
ben bu programdan önce tek renk ve iki renk pano yapıyorum.usbde sıkıntı yok çünki zaten fat düzeyinde biçimlendirmeden slayt yükleyemiyorsunuz.rgb panoda oynatamıyorum slaytı kaydedemyoruz program içinde com port falan gibi yani programın içindeki veriyi kaydedemiyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,016
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst